Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jelena Glišić

Cenzurirala ju je Jadranka Kosor, prvi brak joj je pukao nakon tri godine, a danas ljubi mlađahnog Splićanina

Danas je Jelena prepoznatljivo lice, sudjelovala je u brojnim modnim kampanjama, vodila razne emisije, voditeljske angažmane imala je i na festivalima te raznim eventima, a godinama slovi i za jednu od najljepših Hrvatica

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
T.M./ 17.1.2022. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije 18 godina na hrvatsku javnu scenu pojavila se lijepa djevojka iz Ogulina Jelena Glišić, a brojni modni stručnjaci već tada su joj predviđali veliku i uspješnu karijeru na modnim pistama. Tada je ponijela krunu Miss Universe Hrvatske, a taj trenutak je bio prekretnica u njezinoj karijeri. 

"Ta mi je godina preokrenula život iz temelja, vjerovali ili ne. Teško će je išta nadmašiti. Odselila sam se iz roditeljskog doma, upisala željeni fakultet, postala Miss Universe Hrvatske, proputovala pola svijeta, počela zarađivati svoj novac, stalno radila i pritom uživala u svakoj sekundi. Zahvalna sam Mariji i Vladimiru Kraljeviću na svakoj pruženoj prilici, podršci i savjetu koji su mi tada udijelili. Sjećam se gotovo svake situacije i sve bih ponovila bez problema. Eto, toliko mi je lijepo bilo", rekla je Jelena svojedobno za Story. 

Danas je Jelena prepoznatljivo lice, sudjelovala je u brojnim modnim kampanjama, vodila razne emisije, voditeljske angažmane imala je i na festivalima te raznim eventima, a godinama slovi i za jednu od najljepših Hrvatica. 

Image
Vijesti koje su obilježile tjedan!

Uplovila u novu romansu! Ekskluzivno otkrivamo tko je nova ljubav Jelene Glišić

Image
Vijesti koje su obilježile tjedan!

Uplovila u novu romansu! Ekskluzivno otkrivamo tko je nova ljubav Jelene Glišić

Naravno, kako je popularnost rasla, tako su novinari istraživali i o njezinom privatnom životu, a 2014. krenula su šuškanja kako lijepa voditeljica ljubi lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića. 

Njihova ljubavna priča počela je na Lošinju, a 2018. vjenčali su se u Zagrebu i to samo u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Jelena je u nekoliko navrata otkrila kako ju je Krešimir osvojio dobrim smislom za humor, a ljubav između njih bila je, sudeći po društvenim mrežama idilična. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moj suprug i ja volimo neke stvari zadržati za sebe, ne volimo raditi velike ceremonije, htjeli smo to napraviti na svoj način, da mi uživamo i budemo sretni, da smo opušteni i ležerni, da nam bude lijepo. I tako je i bilo. Mala, intimna svadbica, a imat ćemo na ljeto na Lošinju proslavu. To neće biti svadba, već više party za prijatelje, da ih počastimo, da se zabavimo. Ništa kod nas ne mora biti službeno, veliko, uštogljeno. Nikad nisam maštala o svadbi, nisam maštala ni o tome da bih bila misica, niti manekenka, nisam gledala ni izbore", rekla je Jelena 2019. u intervjuu za Jutarnji list. 

No, javnost je iznenadio podatak kako partneri žive na dvije različite adrese pa su mnogi već tada krenuli komentirati kako takav brak neće dugo potrajati. Iako je tvrdila kako odvojeni život donosi prednosti, crnokosa ljepotica ubrzo je priznala kako je to ipak bila prepreka. Sredinom 2021. priznala je kako više ne ljubi lošinjskog poduzetnika te da je došao kraj trogodišnjem braku. 

Oboje su nastavili sa svojim životima, a nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima. Nije poznato je li Krešimir našao novu partnericu, ali RTL Exkluziv prvi je saznao kako je Jelena ponovno zaljubljena. Ovaj put srce joj je osvojio sedam godina mlađi Splićanin Ante Borovina, a zaljubljeni par se krajem prosinca često mogao vidjeti u gradu podno Marjana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FOTKAO BORIS ŠTAJDUHAR

Kalendar s 12 potpuno golih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba