Play ponuda
Play ponuda
NA ČEMU SI TI?

Charlie Sheen otišao na kvasinu

Kako bi dokazao da se ne drogira, Sheen je u TV eteru izvadio krv i dao mokraću na testiranje. Javnosti je pokazao i novu bizarnu tetovažu, neprestano ponavljajući da je jači od svih i svega.

RTL/ 1.3.2011. u 17:43
Play ponuda

Američki mediji ovih se dana vesele glumcu Charlieju Sheenu, koji je vidno pijan i drogiran, krenuo u pohod na tamošnje medije. Tri mjeseca nakon priče da je pijan demolirao hotel te da se s njim zbog ovisnosti više ne može raditi, glumac se pojavio u televizijskom eteru i višesatnim trabunjanjem pokazao da s njim nešto doista nije u redu.

Vidno drogiran gostovao je u četiri talk showa, a šokiranim voditeljima pričao je o svom navodnom odvikavanju i mržnji prema udruzi anonimnih alkohličara.

Charlie Sheen do prošlog je tjedna bio najbolje plaćeni glumac u povijesti televizije. Samo  jedna epizoda serije "Dva i pol muškarca" donosila mu je čak dva milijuna dolara, a on je u jednom trenutku odlučio odbaciti sve i punim plućima proživjeti krizu srednjih godina.

Kako bi dokazao da se ne drogira, Sheen je u TV eteru izvadio krv i dao mokraću na testiranje. Javnosti je pokazao i novu bizarnu tetovažu, neprestano ponavljajući da je jači od svih i svega. U svoju višemilijunsku vilu Sheen je ovih dana uselio dvije porno glumice, a svijet je šokiran fotografijama na kojima se ove prsate plavuše druže s njegovom djecom.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slava im je udarila u glavu?

Milijuni su im izmaknuli 'za dlaku': Gdje su danas Alen Halilović, Ante Rukavina, Anas Sharbini...?

Play ponuda

Više s weba