Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZVIJEZDA MOSTRE

Chavez ekskluzivno za RTL!

Venecuelanski predsjednik je u Veneciji dočekan kao prava zvijezda. Zastao je i ispred kamere RTL-ove ekipe.

M.K.S./ 7.9.2009. u 20:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

VENECIJA - Jedna od najzanimljivijih pojava na venecijanskom filmskom festivalu je u ponedjeljak bio venecuelanski predsjednik Hugo Chavez.

U maniri filmske zvijezde, okružen tjelohraniteljima i obožavateljima, Chavez je prošetao crvenim tepihom na premijeru filma Južno od granice u kojem je on jedan od glavnih likova.

Film je dokumetarac slavnog američkog redatelja Olivera Stonea. Govori o promjenama koje se posljednjih godina događaju u zemljama Južne Amerike. No, to je i priča o sustavnom negiranju tih promjena iz SAD-a te o negativnoj slici koju o tim zemljama stvaraju američki mediji i političari. Stone je proveo puno vremena sa Chavezom i ostalim južnoameričkim čelnicima. Film je prikazan izvan konkurencije.

"Iskreno, najbolje iz svijeta filma dolazi ovdje pa sam i ja veoma počašćen što sam mogao doći. Ovdje sam kao i svi ostali, ne kao predsjednik. Volim film, umjetnosti i kulturu, a ovo je veliki festival. I Venecuela već stotinjak godina ima filmsku umjetnost", izjavio je Chavez. Pozdravio je i svoga prijatelja Silvija Berlusconija.

Zbog njegova dolaska je osiguranje bilo pojačano, a policija je pretraživala torbe okupljenih.

Sa Chavezom je kratko razgovarala Antonija Mandić.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
novi politički skandal?

Snimio žestoki seks u uredu Vlade Ruske Federacije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba