Play ponuda
Play ponuda
HRABAR PAS

Cici je spasila svoju ozlijeđenu vlasnicu

Cici je trčala gore-dolje po prometnoj aveniji u gradu Jascksonu u američkoj saveznoj državi Missouriju i srećom je privukla pažnju jednog vozača.

Image
Foto: Wikipedia
Z.H./Hina/ 14.12.2013. u 13:34
Play ponuda

Crno-bijeli graničarski škotski ovčar (border collie) Cici učinio je sve kako bi spasio svoju ozlijeđenu vlasnicu po cijenu da bude pregažen na cesti, javljaju američki mediji.

Cici je trčala gore-dolje po prometnoj aveniji u gradu Jacksonu u američkoj saveznoj državi Missouriju i srećom je privukla pažnju jednog vozača.

Jefferson Fox je rekao da je mislio da će ju netko udariti te je zato parkirao automobil i krenuo za njom. Pokušao ju je uloviti kako bi je odveo na sigurno, ali Cici je imala svoju misiju i nije se dala. Međutim, on je bio uporan i slijedio ju je do kuće, a kada su stigli sve mu je postalo jasno.

"Pas je bio odlučan u svoj namjeri da me dovede do svoje kuće i uvjeren sam da je bio na cesti kako bi pokušao nekoga naći da dođe u pomoć", rekao je Fox.

Kada su došli do kuće Fox je vidio ženu u dobi od oko 70-ak godina kako leži na podu garaže, koja je bila otvorena. Ženi je išla krv iz brade i koljena.

Cicina vlasnica bila je ozlijeđena i tresla se od hladnoće. Drugi pas, Honey, sklupčao se uz nju kako bi je grijao dok je Cici tražila pomoć.

Žena je bila na podu nekoliko sati. Fox je pozvao hitnu pomoć i prebačena je u bolnicu gdje je utvrđeno da nije teže ozlijeđena, ali je zadržana tijekom noći na promatranju.

Dok im nema vlasnice, o Cici i Honey brine se susjed.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Play ponuda

Više s weba