Ostalo

Cigi modno presudio prvom paru Hrvatske: 'Bolje ona njemu stoji, ali ne znam kako suprugu stoji'

"Zaslužujemo tu kavu od Koli koja je, ne znam koliko puta bila na top listi Modnog suda", rekao je Cigi

Marija Pajić
06.02.2022 18:30

Dobrodošli u Modni sud! Neven Ciganović Cigi je kao i uvijek spreman za presudu topa i flopa, a u tome će mu vrlo rado pomoćikomičarka, imitatorica i voditeljica Marijana Perinić koju mnogi znaju kao predsjednicu.

"Hvala vam puno. Svi ste vi moji i dalje!", rekla je Marijana Perinić imitirajući nekadašnju predsjednicu Republike.

"Je li ti se ona javila zbog imitacije", pitala ju je voditeljica Marija Pajić.

"Zvala me na božićni domjenaktako da pretpostavljam da sam joj draga. Nisam mogla doći jer sam bila na putuizvan Hrvatske, ali otvorena sam za kavu. Koli, ako hoćemo piti kavu, kadgod - evo možemo ići na Cvjetni", pojasnila je Marijana.

"Budemo svi skupa otišli. Ipak zaslužujemo tu kavu od Koli koja je, ne znam koliko puta bila na top listi Modnog suda", dodao je Cigi.

"Kava s predsjednicom, je li tako?", pitala je Marijana.

"Dobra fora", rekla joj je Marija Pajić.

Možemo krenuti s našom današnjom presudom.

Pročitajte još
Neven Ciganović bez dlake na jeziku o bivšoj ministrici: 'Ona sebi, osim kilograma, natuče još jedno 10...

Prva na listi je prva dama Sanja Musić Milanović .

"Ne volim taj neki military look, te čizme. Ja volim da žena ima štiklu. Sviđa mi se kaput definitivno, ali fali meni tu nečeg šarenog. Dobro, razumijem da je predsjednikova žena pa mora paziti, ali daj neki nakit. Ja bih tu stavila neki nakit oko dolčevite - šareno nešto. Dupla lavica u horoskopu pa ne znam drugačije razmišljati. Mora biti nešto šljašteće", pojasnila je Marijana Perinić.

"Kao što vidimo", rekla je Marija i nasmijala modne suce.

"Sad sam primjerena", poručila je Perinić.

"U istim su bojama, moramo primijetiti. Sviđalo bi mi se više da ima hlače na ovu kombinaciju. Čak možda da bude neko žensko odijelo ispod tog kaputa s kravatom - bilo bi mi interesantnije. Nekako je preobična, moram priznati, ali ne mogu ništa zamjeriti jer je lijepa kombinacija. Jednostavna, radi se o lijepom kaputu i dobrim čizmama i vjerujem da ispod toga jednako dobro izgleda", smatra Cigi.

"Kako joj stoji suprug?", zanimalo je Mariju Pajić.

Pročitajte još
Ciganović i Skoko bez dlake na jeziku: 'Albina se tu nije snašla i nije sebe vidjela. Zigman je tu jako...

"A suprug - bolje ona njemu stoji, ali ne znam kako suprugu stoji odnosno.... Malo sam se zabunio s igrom riječi", tvrdi Cigi.

"Dobar su modni par, ali meni je nekako moj Jakov bio zgodniji od Zokija", našalila se Marijana imitirajući bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović .

Idemo dalje jer se na našem sljedećem mjestu nalazi Dalibor Petko .

"Njega jako volim. Ne znam, ova frizura... Ne mogu se odlučiti. Bolji mi je sa smeđom kosom definitivno. To sam shvatila da se netko farbao negdje na putu...", tvrdi Marijana Perinić.

"Gospodin Savršeni", gotovo su u glas rekli Marija i Cigi.

"Gospodin Savršeni - bravo! Pa vjerojatno je od njega to vidio, je li tako? Dobro, ni Goranu ne stoji baš nešto. To je meni passé . Ja samimala jednu ovako sličnu frizuru. 2006. godine sam nosila tu frizuru...", pojasnila je komičarka i imitatorica.

"Kada si bila Kosorica", prekinuo ju je Cigi.

Pročitajte još
Neven Ciganović komentirao Marka Grubnića: 'Zabljesnuli su me ovi konjski zubi'

"Ne, Kosorica sam bila 2010. godine", odgovorila mu je Perinić.

"Nosila si Kosoricu tada, a sad ju nosi Petko", nasmijali su se Marijana Perinić i Cigi.

"Nisam nešto pretjerano oduševljen. Mislim isto da je to jako passé , a posebno je sada passé kad je već isfurao naš Gospodin Savršeni", tvrdi Cigi.

"Ali ovaj sako", nadovezala se Marija Pajić.

"Dobro, ali ovo je u usporedbi s našim Gospodinom savršenim, ovo je Gospodin Savršeni s AliExpressa. Mislim da izgleda mlađe kad mu je kosa tamnija i ta brada je prepofarbana za moj pojam, ali moram pohvaliti jer mislim da je Dalibor skinuo koju kilu jer se fino utegnuo u ovaj sakoić brokatnog uzorka. Čak ga taj uzorak nije ništa udebljao", našalio se Cigi.

U ostatku Modnog sudapogledajte kako su Marijana Petrinić i Neven Ciganović Cigi ocijenili Tončija i Vjekoslavu Huljić , grupu Dalmatino i pjevačicu Lorenu .