Ostalo

Cigi napao nekadašnjeg suradnika u Modnom sudu: 'Ovo ti je zadnji put da si na RTL-u. Odmah da te zakucam'

"Dok ne posvađate, krenimo što prije sa Sonjom Kovač", rekla je voditeljica Modnog suda Marija Pajić

Marija Pajić
20.03.2022 19:30

Predsjednik u majici s kapuljačom ili kći bivšeg premijera u minijaturnom korzetu? To je samo djelić onog što vas očekuje u omiljenom Modnom sudu. Sve to "zapaprit" će nas gost, dizajner Luka Grubišić.

"Prvi put si na RTL-u kao što si konstatirao", rekla je voditeljica Marija Pajić .

"U studiju da, ali inače puno puta na RTL-u", potvrdio je Luka Grubišić.

"Kako se osjećaš u ovako dobrom društvu?", pitala ga je.

"Nas dvoje se već znamo 30 i nešto godina...", započeo je Luka Grubišić.

"Luka, ovo ti je zadnji put da si na RTL-u. Odmah da te zakucam", našalio se Neven Ciganović Cigi .

"Još dok je Neven bio model", dodao je Grubišić.

"Znači surađivali ste?", pitala je voditeljica Marija Pajić.

"Da, prije 30 godina", odgovorio joj je Cigi.

"Dobro on ima 31, a ja 32", našalio se Luka Grubišić.

"Za bebe", dodao je Cigi.

"Dok ne posvađate, krenimo što prije sa Sonjom Kovač ", rekla je Marija Pajić.


Sonja Kovač

"Fura se na neki Tokio look. Nemam preveliki problem. malo su mi te cokulice pretjerane i te baby nogice. Još malo da ih u križ stavi, kao Tokio look. Torbica mi uopće ne paše na ovo. Plise mi je okej, malo na gumicu, grudi. Sve zajedno, okej. Bez te torbice i možda ta kosa wet look , to je malo već prošlo pa dobro", pojasnio jeLuka Grubišić.

"Što je sad pjesnik htio reći?Je li dobro ili loše?",pitala ga je Marija Pajić.

"Rekao bih da je dobro", priznao je Grubišić.

"Upoznat sam sa situacijom da je isprobavala outfite koje će nositi na putovanju. Ovo je vjerojatno jedan od outfita . Kao što je Luka rekao, da ne izabere baš potpuni outfit , možda samo haljinu bez tih cokula. To mi je interesantna cipela za neki editorijal na fotkama, ali sad da vidiš žensku kako nabada u tome, mislim da stvarno izgleda grozno i nezgrapno. Ona je to dobro iskombinirala - kao tu neki plise, pa čipkane čarapice, možda eventualno neka finija sandala ili možda čak neka zgodna salonka ako bi već nosila te čarapice", rekao je Cigi.


Emmanuel Macron

Idemo do Francuske jer se tamo proslavio u neočekivanom outfitu njihov predsjednik Macron. Nismo ga navikli vidjeti u ovakvom izdanju. Inače se pojavljuje u odijelu pa su mnogi usporedil ida se fura na ukrajinskog predsjednik.

Pročitajte još
Pet puta kada je Cigi šokirao u Modnom sudu: 'Lana izgleda kao bugarska maturantica, a Tonči kao Grašina...

"Meni su šarmantni Francuzi, pogotovo u nekom tom, casual looku . Paše mu i upravo ga vidim da jede neki baguette, nescoffee with some milk and after we talk about other stufftako da podržavam ",

"Ovo je baš kul hudica ijeanskoji mu dobro stoji. Sviđa mi se što je ovako malo zapustio bradicu. Mislim da nema veze toliko s ukrajinskim predsjednikom koliko ima veze s cijelom situacijom i mislim da je on svakim izdanjem htio pokazati neku zabrinutost da je sav taj neki izgled postrani nego je jako bitno odluke koje su se donosile u to vrijeme", smatra Cigi.

Uostatku Modnog suda pogledajte kako su Cigi i Grubišić prokomentirali outifte Indire Valkire , Elle Orešković i Elle Dvornik-Pearce .

RTL.hr se ograđuje od izjava i stavova iznešenih u Modnom sudu.