Ostalo

Cigi o Graši: 'Izgleda kao da mu se odjeća stisla u pranju. Izgleda kao da si je on nabacio koju kilu'

Neven je ovog puta u Modnom sudu komentirao Ninu Badrić, koja ga je konačno oduševila! No, nisu svi prošli tako dobro kao pjevačica!

RTL Exkluziv
27.03.2022 19:30

Buran tjedan iza nas! Svečana dodjela nagrada, koncert za pamćenje i neizostavna svjetska krema! Baš zato, ovoga tjedna u goste nam je došao jedan od omiljenih frizera poznatih Hrvatica - Božo Pavlić !

"Dobro nam došao. Prvi put u Modnom sudu?", pitala je Božu Pavlića voditelja Marija Pajić .

"Tako je. Odlično i opušteno. Uz vas dvoje -fantastično", kazao je Božo Pavlić.

"Cigi što kažeš na Božinu frizuru?", pitala je Marija Pajić.

"Božina frizura je postojana. Možda samo koristi najbolje ekstenzijetako da moram priznati da je savršena kao i uvijek. Kao i tvoja, Marija", rekao je Neven Ciganović Cigi .

"Hvala ti najljepša. To ćemo pohvaliti Riju. Jesi spreman?", kazala je Marija Pajić.

"Ja sam spreman uvijek", uzvratio je Božo.

Pročitajte još
Cigi napao nekadašnjeg suradnika u Modnom sudu: 'Ovo ti je zadnji put da si na RTL-u. Odmah da te zakucam'

Zrinka Cvitešić

Prva na našoj listi je Zrinka Cvitešić .

"Frizura? To je njena prirodna kosa. Ona je meni slatka i jako lijepa. Lijepa žena i sve joj dobro stoji. Možda se malo bolje trebala potruditi", pojasnio je Božo Pavlić.

"Moram se složiti s Božom da je Zrinka jedna predivna žena. Meni osobno naša skoro najljepša glumica. Što se tiče stajlinga, isto mogu reći da mi je kul. Sviđa mi se što je to nekakav smoking, a vidim da su detalji na kragni kožni pa je malo više casual ", smatra Cigi.


Nina Badrić

Sljedeća na listi je kod nas omiljena i često komentirana Nina Badrić koja stvarno izgleda fenomenalno.

"Odlična! Haljina mi je mrak. Dovela je liniju do savršenstva. Dugi rep. Meni je savršeno", tvrdi Božo.

"Mislim... nije njezin rep", našalio se Cigi.

Pročitajte još
Cigi poručio Nini Badrić da ga odblokira pa komentirao Huljićev izgled: 'Mislim da izgleda kao Grašina...

"Da, znam", nasmijao se Božo Pavlić.

"Mogu obratiti pažnju na to", dodao je Cigi.

"Nema veze, ali sve skupa - fantastično", smatra Pavlić.

"Treba zapamtiti ovaj datum i proglasitćemo ga državnim praznikom, ako treba, za oči jer Nina stvarno izgleda genijalno. Stvarno sam oduševljen jer joj ova haljina fantastično stoji. I frizura mi se sviđa jer ja inače volim kad Nina nosi taj, popularno zvani chignon ", misli Cigi.

"Najbolje izdanje. I šminka joj je fantastična", ubacio se Božo.

"Nosi to još iz doba kad je pjevala 'I'm so Excited' i imala je upravo taj chignon . Nadam se da ne datira iz tog doba, ali joj fenomenalno stoji. Šminka je savršena i sve mi se sviđa. Sviđa mi se i ta koža koja se sjaji"

"Od 'I'm so Excited' je prošlo 20-ak godina. Ona izgleda...", pojasnila je voditeljica Marija Pajić.

"Ona izgleda potpuno isto kao iz tog spota koji se snimao u javnom WC-u u Zagrebu, ako se dobro sjećam. Izgleda stvarno genijalno i sviđa mi se kako joj stoji ta boja. Ne znam što bih rekao", dopunio ju je Ciganović.

"Fantastično izgleda. Top!", dodao je Božo.

"Mislim dobila je same pohvale i baš mi je drago da sam napokon dočekao Ninu Badrić da izgleda ovako dobro", izjavio je Cigi gotovo u nevjerici.


Petar Grašo

"Ajmo dalje - idući je muškarac Petar Grašo ", rekla je Marija Pajić.

"Ne sviđa mi se ovaj skinny jeans odnosno tajice. Vise mu i nekako mu ne stoje. Nije to uopćenjegov stil. Sakačje okej, ali sad imamo tu verziju sakoa kao i kod Zrinke, ali nekako mu sako izgleda mali na njemu. Izgleda kao da se sve shrinkalo, kao da se sve stislo u pranju", misli Cigi.

"Na 90 stupnjeva je oprano", dodala je Marija.

"Izgleda kao da si je on nabacio koju kilu pa možda se i on sad kada se oženio malo zapustio. OKje za koncert. Ti si Božo rekao da ne može biti OK jer može biti samo dobro ili loše", kazao je Ciganović.

"Meni se ne sviđa. Jednostavno mi taj sako ne ide uz te hlače. Previše mi je možda fin za to i ta maramica u džepu. Ne znam, evo...", smatra Božo.


Danijela Martinović

Sljedeća je Danijela Martinović .

"Skužio sam da sve te žene koje prijeđu 40, izgledaju bolje nego s 20 tako da mi Danijela izgleda fantastično. Kosa i šminka su mi super, možda malo cipele nisu baš nešto, ali OK. I haljinica - možda da je kraća, da nema tog tila dolje jer til i ta mačka gore - što je to?", tvrdi Božo Pavlić.

"Neka krepana životinja", dobacio je Cigi.

"Da, ne ide mi to skupa, ali u principu išla je na neku varijantu crne haljinice", zaključio je Božo Pavlić.

"Kako si ti to Marija mudroporedala. Prvo Petar pa Danijela. Dakle, kad nekom smrkne, drugom svane. Danijela izgleda fenomenalno i njoj je svanulo definitivno. Haljina joj fenomenalno izgleda jer ja volim pliš. Čak mi ne smeta to što ima gore perje, a dolje til. Sviđa mi se taj sirena kroj. Ona je sitna ženica i dosta ju je kroj haljineizdužio. Torbica je interesantna i sviđa mi se, a frizura je njezina klasična, ali joj jako slatko stoji i vječito isto izgleda. Možda, evo ajde, kada bih tražio zamjerku, možda bih stavio neke druge cipele, ali i salonka je nepogrešiva za ovako nešto", poručio je Cigi Mariji Pajić.

U ostatku Modnog suda, pogledajte kako je presuđeno MijiDimšić i Jaredu Letu .

RTL se ograđuje od izjava i stavova iznesenih u Modnom sudu!