Play ponuda
Play ponuda
MODNI SUD

Cigi u Modnom sudu ne štedi ni političarku Kekin: 'Meni ona izgleda kao da ide u lov. Samo joj fali puška i š...

U stolac Modnog suda zasjeo je dobro poznati Cigi, a njemu se pridružila pjevačica Tara. Osim mode, bilo je tu i glazbenih ponuda

RTL Exkluziv/ 17.4.2022. u 19:30
Play ponuda

U Modnom sudu pojačanje Nevenu Ciganoviću Cigiju bila je poznata pjevačica Majda Šušelj poznatija kao Tara. Možda ju je glazba proslavila, ali moda je njezina velika ljubav. "Baš mi je drago što vas imam priliku vidjeti uživo", rekla je Tara.

"Nama je isto drago što si došla", priznao je Cigi.

"Bilo bi super da Cigi i ja pričamo jednako dobro talijanski kao i ti, ali nažalost nismo na toj razini, ali evo znaš super talijanski i znaš sve o modi pa možemo krenuti", kazala je voditeljica Marija Pajić.

Alka Vuica

"Krećemo s tvojom kolegicom, glazbenicom Alkom Vuicom, pa što kažeš Tara na ovako zanimljivo izdanje u kojem se naša Alka pojavila na reviji brenda Duchess Snježane Schillinger?", pitala ju je voditeljica.

"Fora mi je kaputić jer ja volim takve boje", izjasnila se Tara. S njom se složio i Neven koji je istaknuo kako je ovo tipičan stil glazbenice - sve je puno boja, razigrano je i veselo. 

"Vjerojatno da vidim na nekom drugome možda mi se ne bi svidjelo, ali u principu sve je lijepo iskombinirano. Ona tu odlično izgleda i nekako pršti vedrinom. Vidi se da se dobro osjeća u ovome što nosi. Kaput je doista lijep, no možda su mi manje ljepše cipele, ali su interesantne", dodao je Cigi.

Obitelj Beckham

Top tema prošlog tjedna bilo je vjenčanje najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham. Brooklyn i Nicola potrudili su se za taj dan, a evo što kažu naši modni kritičari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Kad vidiš ovu fotografiju, izgledaju mi kao neki boy band. Uopće ne shvaćam tko je tu David Beckham. Svi izgledaju fenomenalno i lijepi su smokinzi. Meni oni svi izgledaju genijalno i sviđa mi se moda koju 'furaju'. Svaki od njih ima neki svoj stil, a opet dobro izgledaju kao cjelina. Ne bi me to ni čudilo kad su to pobrali od mame i tate. Svi izgledaju prekrasno tako da su oni jedna od ljepših svjetskih obitelji", smatra Cigi te dodaje kako mu je genijalno što David Beckham izgleda jednako dobro obučen kao i svučen. 

"On izgleda kao da je njihov brat, a ne tata", zaključila je Marija. 

Pogledajte kako je presuđeno Ivani KekinIvi Majoli i Marku Grubniću.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba