Ostalo

Cigi bio šutljiv oko vjenčanja godine sve do jednog detalja: 'Grašo ima otvoren šlic!'

Kada su se Ciganović i Schillinger počeli prepirati oko toga je li Snježana i dalje mladenka, Marija Pajić im je poručila: "Vi ste kao stari bračni par"

Marija Pajić
27.02.2022 19:30

Tako buran estradni tjedan, barem po pitanju stylinga se ne pamti! Uz standardnog suca, Nevena CiganovićaCigija , sudit ćei PR stručnjakinja Snježana Schillinger !

"Mislim da će nam ova štaka možda pasti ako ćeš se ti vrtjeti", mislila je Marija Pajić.

"Tin, hvala ti na štaki. Ja sam došla sa štakom da damo malo svadbenog duha. Skoro sam došla u vjenčanici, ali eto - suzdržala sam se", rekla je Snježana Schillinger.

Krećemo onda s prvom vjenčanicom. Vjenčanica o kojoj se još uvijek priča.

Pročitajte još
Sve fotografije s vjenčanja godine na jednom mjestu! Pogledajte kako su Grašo i Hana ušli u brak

"Hana je prekrasna mlada cura i to se vidi da iz nje isijava sreća. Mislim, oboje su toliko presretni. Pogledaj ovaj osmijeh. Bilo bi griješiti dušu išta reći plus što je djevojka trudna. To je jednostavno bio njezin izbor", smatra Schillinger.

"U svakom slučaju, sretno mladencima - kako bih samo zaobišao ječmenac", rekao je Neven Ciganović Cigi.

"Snježana, ti si novopečena mladenka pa što ti misliš - kako se Hana osjeća s obzirom na to da je dosta mišljenja da se nikome zapravo ne sviđa vjenčanica, osimevidentno njoj", upitala je Marija Pajić Snježanu.

"Najbitnije je da se sviđa njoj. To je bio njen dan i presretna je, što se vidi. Grašo, kojeg ne znam zašto nitko nije komentirao mladoženju jer on izgleda...", pojasnila je Schillinger.

"Ja sam komentirao da ima otvoren šlic", ubacio se Cigi.

"Dobro, to nismo sigurni haha", našalila se Snježana Schillinger.

"Kako nismo sigurni?Vidi se jako dobro da mu je bila mesnica otvorena cijelo vrijeme", pitao ju je Cigi.

"Ja sam imala sreće da sam se udala prošle godine. Kao da sam znala tako da je moje vjenčanje godine bilo prošle godine. Malo sam i dalje tužna jer ne mogu biti mladenka, ali što ćeš", misli Snježana Schillinger.

"Ti nisi mladenka već ono...", ubacio joj se Ciganović u rečenicu.

"Aaaa", zgrozila se Snježana u šali.

"Ovo ti je treće vjenčanje, sorry. Već odavno nisi mladenka", Ciganović je nastavio u svom tonu.

"Vidi štoljubomora govori", rekla je Snježana Mariji Pajić.

"Vi ste kao stari bračni par", zaključila je Marija Pajić.

Sada kada smo riješili bračni par Grašo, možemo se baciti na Doru i pozabaviti se stajlingom ZdenkeKovačiček .

"Odao bih priznanje Zdenki što je jedina valjda došla u bojama i odlično bi se uklopila uz nas. Jedino mislim da je previše svega toga. Nekako ju je zbilo tako da mi je izgledala engleski bulldog", priznao je Ciganović.

"Super mi je kad pogledaš cijelu Doru gdje su svi išli onako ziheraški - tamno i crno pa je sve to djelovalo dosta depresivno i na kraju dođe gospođa Zdenka i ovako pršti i vrišti od boja. odlično mi izgleda", istaknula je Snježana Schillinger.

Pogledajte kako su modno ocijenjeni TiaMiljanović i Ella Orešković , Tina Vukov , Bernarda Brunović , Marko Bošnjak i Mia Dimšić .