Ostalo

Od sramežljive djevojke iz Dalmacije do najbogatije razvedene Hrvatice: Borna Kotromanić u osebujnom...

Borna Kotromanić rado je viđena gošća domaćih evenata na kojima se uvijek pojavi u nekom osebujnom izdanju.

Tabloid.hr
04.03.2020 19:30

Sinoć je održana grandiozna završnica modne poslastice pod nazivom Zagreb Fashion Destination .

Druga, finalna večer proljetnog izdanja oduševila je brojne zaljubljenike u modu, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Meštrovićev paviljon. Novih 7 talentiranih dizajnera prikazalo je svoje viđenje modnih trendova za nadolazeće tople dane, a svojim sjajnim kreacijama zasluženo su izmamili pljesak i ovacije svih prisutnih.

Borna Kotromanić

(FOTO: Goran Perešin i Mario Poje)

Oduševljenje prikazanim kolekcijama nisu krili ni brojni poznati, poput Anite Dujić, Domenice, Ivane Lovrić iz grupa Colonia, Andree Solomun, Jelene Perić , ali i Borne Kotromanić koja se još jednom itekako potrudila da sve oči budu uprte u nju.

Borna Kotromanić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Bivša supruga tajkuna Luke Rajića revije je gledalau "divljem" izdanju u kojem nikako nije mogla proći neopaženo, a riječ je o kombinezonu leopard uzorka kojeg je iskombinirala s visokim crnim čizmama te zlatnim naušnicama. Za dodatnu dozu glamura pobrinuo se crveni ruž, a Borna nije skidala osmijeh s lica pozirajući okupljenim fotografima.

Luka Rajić

(FOTO: Nikola Cutuk/PIXSELL)

Majka četvero djece koja je s Rajićem bila u braku od 1996. do 2006. godine rado je viđena gošća brojnih domaćih evenata, a unatoč brojnim obiteljskim obavezama, uvijek izgleda besprijekorno te marljivo održava vitku liniju.

Borna Kotromanić

(FOTO: Josip Regović/PIXSELL)

Podsjetimo, Borna je u Zagreb stigla iz Dalmacije, a bivšeg supruga upoznala je dok je studirala ekonomiju, 1995. godine, u jednom fitness centru. Nakon pola godine veze, Luka je kleknuo na njezin 25. rođendan, a tijekom braka par je dobio trojicu sinova.

Borna Kotromanić

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Borna je nakon razvoda postala najbogatija razvedena Hrvatica, a 2009. godine dobila je sina Rafaela s izraelskim poduzetnikom Ronom Haleom s kojim je prekinula 3 godine kasnije i zbog kojeg je neko vrijeme živjela u Parizu.