Play ponuda
Play ponuda
zbogom Aki!

Cijela regija u 15:00 sati slušala je istu pjesmu

Aki Rahimovski danas će biti ispraćen na vječni počinak, a tom prilikom u 15:00 svirat će na 150 radio postaja ista pjesma

Image
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
RTL.HR/ 27.1.2022. u 12:54
Play ponuda

Aki Rahimovski danas će na Mirogoju biti ispraćen na vječni počinak, a zbog epidemiološke situacije na sprovodu će biti obitelj i bliski prijatelji. Ipak, na poseban način se od njega oprostio hrvatski glazbeni eter. Parni valjak je na svojoj Facebook stranici objavio da će danas više od 150 radijskih postaja diljem zemlje i regije točno u 15 sati pustiti istu pjesmu.

Radi se o pjesmi "Ponovo", posljednjoj koju je Aki Rahimovski otpjevao. "Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom "Ponovo" — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao", stoji u objavi Parnog valjka na Facebooku. 

Članovi kultnog benda od Akija se opraštaju danima. Prije dva dana objavili su na svom službenom YouTube profilu video s mnoštvom fotografija Akija Rahimovskog s nastupa Parnog valjka. Video je dirnuo tisuće ljudi koji su se u komentarima oprostili od Akija. Autor fotografija je Saša Huzjak, a galeriju prati pjesma Jesen u meni. "Zbogom prijatelju. Ostavio si nam ogromnu prazninu i veličanstvena sjećanja", napisali su članovi benda. 

Od Akija se opraštaju i prijatelji te obožavatelji. Ispred zagrebačkog HNK kod Zdenca život Husein Hasanefendić Hus i prijatelji zapalili su u utorak svijeće i ostavili cvijeće, a obožavatelji tijekom protekla dva dana ostavljaju i dirljive poruke za preminulog glazbenika.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba