Ostalo

Nema predaje! Ćiro progovorio o zdravstvenom stanju pa otkrio i koja glumica mu je bila simpatija

Legendarni trener progovorio je o trenutnom zdravstvenom stanju, ali i o detaljima iz privatnog života o kojima ranije nije javno govorio

T.M.
29.11.2021 13:00

'Trener svih trenera', legendarni Miroslav Ćiro Blažević , nažalost, ponovno se bori s karcinomom prostate koji mu je dijagnosticiran u 87. godini. Nedavno je otkrio kako se pojavio recidiv karcinoma koji je okupirao nove prostore, a dodao je i kako proširio se na limfne žlijezde.

Miroslav Ćiro Blažević

(FOTO:Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)

Sada je u intervjuu za portal republika.rs progovorio o trenutnom zdravstvenom stanju, ali i o detaljima iz privatnog života o kojima ranije nije javno govorio.

''Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali ku*ac, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede'', rekao je legendarni trener za spomenuti portal.

Ćiro za RTL

Potom je otkrio i tko mu je bila simpatija u mladosti, a riječ je o, ni manje ni više, nego jednoj od najvećih glumica svih vremena na području bivše Jugoslavije.

'Simpatija mi je bila Milena Dravić . Nije to bila ljubav, već 'loženje', kako se već kaže. Ja volim samo svoju suprugu, s kojom sam u braku više od 60 godina', kaže Ćiro za republika.rs.

Za kraj je se obratio brojnim obožavateljima koji su ga pratili kroz njegovu bogatu karijeru te se u nekoliko rečenica osvrnuo na svoj život.

Pročitajte još
Ćiro o karcinomu, strahu, oporuci i smrti: 'Da mogu vratiti vrijeme...'

''Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio barem poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao'', rekao je za kraj.