Play ponuda
Play ponuda
navodno kopiranje

Članica žirija izvrijeđala kandidata X Factora: 'Apsolutno mi se gadiš!'

Članica žirija brutalno je izvrijeđala kandidata zbog navodnog kopiranja njezinog supruga Willyja Moona koji je također jedan od sudaca

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
RTL/ 15.3.2015. u 15:08
Play ponuda

Novozelandski kandidat u njihovoj inačici showa 'X Factor'JoeIrvine nije mogao ni zamisliti što će mu se dogoditi taj dan u studiju popularne emisije.

Pjevačica NataliaKills, inače članica žirija, brutalno ga je izvrijeđala zbog navodnog kopiranja njezinog supruga WillyjaMoona koji je također jedan od sudaca u žiriju.

"Kao umjetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualno vlasništvo, zgrožena sam činjenicom koliko si se potrudio kopirati mog supruga... Kosa, odijelo... Ti nemaš nikakvo poštovanje prema originalnosti, zar ne? Smiješan si i gadiš mi se", krenula je Natalia sa svojim brutalnim vrijeđanjem.

"Apsolutno mi se gadiš. Ti uopće nemaš identiteta", nastavila je.

Joe se nije dao smesti pa joj je odgovorio kako je prekrasna, a publika je bila na njegovoj strani i već na početku počela negodovati oko Natalijinih riječi na koje se kasnije nadovezao i njen muž. Na kraju je ipak jedna članica žirija stala na kandidatovu stranu.

Novozelandska javnost se istog trenutka dignula na noge i preko društvenih mreža televiziji TV3 koja emitira show dala do znanja da Natalie Kills i Willyja Moona ne žele više u emisiji, a pokrenuta je peticija za njihovo uklanjanje iz emisije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najbolje kuharice amaterke

Petra i Filipa otkrivaju nam svoje planove nakon pobjede u 'Tri, dva, jedan - kuhaj': otvaraju li restoran?

Play ponuda

Više s weba