Ostalo

Clintonova ljubavnica otkrila veliku tajnu

Ljubavnica Bill Clintona otkrila je dugo čuvanu tajnu Billove supruge Hillary.

I.H.
21.09.2013 15:35

Gennifer Flowers je 12 godina imala aferu s Bill Clintonom , a tako se i saznalo za nju. Prije je radila kao novinarka, a danas kao zabavljačica u cabaretu.

Kaže kako joj je krivo što je odbila Clintonovu molbu za razgovor prije osam godina.

"Imamo nekih neriješenih problema koje bi bilo lijepo sada raspraviti. Bio je ljubav mog života, a ja njegovog i preko takvih stvari se ne prelazi tek tako. Bill i ja bi i danas bili zajedno da nije politike. Bili smo ja, Bill i Hillary. Zatim su dobili Chelseu i sve je postalo preriskantno", rekla je bivša novinarka.

Dodala je također da brak Clintonovih je sve, samo ne tradicionalan. Postojale su glasine o Hillarynoj aferi s Humom Abedin , a Gennifer to nije iznenadilo jer je tu tajnu saznala još davno od Billa.

"Ne poznajem Humu, ali znam da mi je Bill rekao da je svjestan da je Hillary biseksualka i da ga nije briga. Rekao je i da je Hillary imala više oralnog seksa sa ženama nego on", kazala je Gennifer.

Njihova je veza bila velika senzacija tijekom predsjedničke kampanje 1992. godine, a Clinton je tek šest godina poslije priznao aferu.