Play ponuda
Play ponuda
Sve je znala

Clintonova ljubavnica otkrila veliku tajnu

Ljubavnica Bill Clintona otkrila je dugo čuvanu tajnu Billove supruge Hillary.

Image

Clinton, Obama, SAD, izbori, Bijela kuća Bill Clinton

I.H./ 21.9.2013. u 15:35
Play ponuda

Gennifer Flowers je 12 godina imala aferu s Bill Clintonom, a tako se i saznalo za nju. Prije je radila kao novinarka, a danas kao zabavljačica u cabaretu.

Kaže kako joj je krivo što je odbila Clintonovu molbu za razgovor prije osam godina.

"Imamo nekih neriješenih problema koje bi bilo lijepo sada raspraviti. Bio je ljubav mog života, a ja njegovog i preko takvih stvari se ne prelazi tek tako. Bill i ja bi i danas bili zajedno da nije politike. Bili smo ja, Bill i Hillary. Zatim su dobili Chelseu i sve je postalo preriskantno", rekla je bivša novinarka.

Dodala je također da brak Clintonovih je sve, samo ne tradicionalan. Postojale su glasine o Hillarynoj aferi s Humom Abedin, a Gennifer to nije iznenadilo jer je tu tajnu saznala još davno od Billa.

"Ne poznajem Humu, ali znam da mi je Bill rekao da je svjestan da je Hillary biseksualka i da ga nije briga. Rekao je i da je Hillary imala više oralnog seksa sa ženama nego on", kazala je Gennifer.

Njihova je veza bila velika senzacija tijekom predsjedničke kampanje 1992. godine, a Clinton je tek šest godina poslije priznao aferu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
transfer koji je naljutio 'lege'

Tko je Petar Bočkaj, novopečeni Dinamovac oko kojeg se digla prašina?Nedavno je ušao u drugi brak - i otac je dvojice dječaka

Play ponuda

Više s weba