Play ponuda
Play ponuda
RUBY SRCOLOMKA

Clooney će svejdočiti u obrani Berlusconija

Obrana talijanskog premijera Silvija Berlusconija predložila je američkog glumca Georgea Clonneyja za svjedoka u sudskom postupku Rubygate u kojemu je premijer optužen za korištenje usluga malodobne prostitutke.

Image

clooney clooney

A.P./HINA/ 29.3.2011. u 17:29
Play ponuda

RIM - Obrana talijanskog premijera Silvija Berlusconija predložila je, među ostalim, američkog glumca Georgea Clonneyja za svjedoka u sudskom postupku Rubygate u kojemu je premijer optužen za korištenje usluga malodobne prostitutke, doznaje agencija France Presse od odvjetnika upoznatog sa spisom.

Clooney i njegova partnerica, talijanska glumica Elisabetta Canalis, na tom su popisu budući da je mlada Ruby na jednom saslušanju izjavila da ih je vidjela na jednoj večeri kod Berlusconija u njegovoj vili u Arcoreu, pokraj Milana.

"Predložili smo za svjedoke, među ostalim, Georgea Clooneyja, ali i ministre Franca Frattinija (ministar vanjskih poslova), Maru Carfagnu (ministrica za jednakopravnost spolova) i Mariju Stellu Gelmini (ministrica prosvjete)", rekao je odvjetnik kuće Ghedini-Longo.

 Suđenje Berlusconiju treba početi 6. travnja na sudu u Milanu. Po optužnici, Karima El Mahroug ili "Ruby kradljivica srdaca" imala je "spolne odnose sa Silviom Berlusconijem za koje joj je plaćao gotovinom i na druge načine" u Arcoreu, gdje su se sastali trinaest puta između 14. veljače i 2. svibnja 2010.


Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba