Play ponuda
Play ponuda
NOVA IZDANJA

Colonia i Ivana Kindl blagdane dočekuju novim albumima

Brojni nas domaći izvođači uoči blagdana "časte" novim izdanjima, u nadi da će se potrošačka groznica barem donekle pozitivno odraziti na propalu diskografiju.

Image

ivana kindl ivana kindl

D.K./ 10.12.2008. u 9:30
Play ponuda

ZAGREB - Pola godine nakon što je u kazalištu Komedija odličnim koncertom oduševila stotine posjetitelja, Ivana Kindl izdala je live CD naziva "Gospel u Komediji". Uz vrhunske glazbenike u pratećem bendu, Ivani su se u izvedbama soul i gospel evergreena pridružili brojni poznati izvođači koji su već godinama poznati po raskošnim vokalnim izvedbama karakterističnima za američke coul dive.

Josipa Lisac, Valerija Nikolovska, Mario Huljev, Ervin Baučić, zbor Izvor i studio Kubus zajedno s Ivanom Kindl pjevaju gospel standarde poput "Jesus, Oh What A Wondeful Child" i "He's All Over Me", a Ivanin projekt u kojeg je, kaže, "uložila zadnji atom snage", brojni poznati glazbenici prepoznali su kao "hvale vrijedan pokušaj da se u Hrvatskoj napravi nešto drugačije".

Po već provjerenoj formuli "pegla" grupa Colonia, koja je ovih dana predstavila reizdanje aktualnog albuma "Pod sretnom zvijezdom". Dvostruka limitirana edicija albuma sadrži pjesme s prvog albuma plus bonus CD sa 8 remikseva, te posljednju popularnu Big Brother himnu „Avantura te zove". Potonja pjesma ujedno je i novi službeni radijski singl, a s izlaskom albuma redizajnirana je i Colonijina službena web stranica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Play ponuda

Više s weba