Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MAGNETSKA PRIVLAČNOST

Čovjek magnet na tijelo prilijepio 50 žlica!

Dok većina znanstvenika nema nikakvo suvislo objašnjenje za ljude-magnete, drugi tvrde kako to nije ništa ni neobično, niti zaslužuje istraživanje jer svi smo mi, pod pravim uvjetima upravo - magneti.

RTL/ 15.12.2011. u 18:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svijet ima novog rekordera, i to Gruzijca. Cijelo njegovo tijelo je magnet, pa je tako, oko vrata, uspio naredati čak pedeset žlica.

Pedeset žlica prilijepljene oko njegova vrata dovoljno je da uđe u Guinnessa. Za obaranje rekorda bilo je potrebno i manje žlica, no kada ih je Etibar počeo stavljati, više nije mogao stati.

Etibaru rekord nije bio dovoljan, pa je otišao i korak dalje. Iz čiste zabave je na prsa stavio automobilsku haubu tešku 14 kilograma na kojoj je sjedio muškarac težak 92 kilograma.

I Hrvatska ima svoje Etibare. Ivan Stoiljković ima samo šest godina i bez problema na prsima i rukama može nositi i 25 kilograma metala. Na njega se lijepi baš sve, od žlica do tava i utega.

Isto je i s Vukovarcem, Josipom Lošencom koji na sebe ne privlači samo metal. Na njega se lijepi plastika pa čak i grickalice.

Josip bi želio saznati što se s njim događa, pa kaže da će pokušati naći neko znanstveno objašnjenje. Ali stručnjaci kažu - nema tu znanosti, svi smo mi magneti.

I dok znanost ne pronalazi konkretne dokaze da se radi o nečem normalnom, ljudi magneti i dalje na sebe privlače metale. A neki i više od toga. Ivan, Josip i Etibar iz pravi su primjer.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Druga osoba

Martina Vrbos viđena nakon dugo vremena na eventu u Beogradu: Više nema ništa s djevojkom s početka karijere

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba