Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hrvatski vještac

Upoznajte Crvenog maga! Borisa je u svijet magije uvela baka: 'Od rođenja osjećam energije'

Logično ili ne Boris Dominiković, za sebe kaže da jednostavno ima šesto čulo

Marija Pajić/ 27.3.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nostradamus možda nije predvidio dolazak Crvenog maga u Lijepu našu, ali u 2022. upozorio je na atentat poznatog političara. Vidi li istu stvar i takozvani najpoznatiji hrvatski vještac Boris Dominiković te kako je otkrio talent za tarot i magiju - donosimo sve detalje o Crvenom magu.

"Bog ti poručuje da nećeš još biti pisac. Ne još, kaže da imaš talenta, ali da ti još nije vrijeme", rekao je hrvatski vještac Boris Dominiković našoj novinarki Mariji Pajić.

Sad kada znate njezinu budućnost, vjerojatno vas zanima kako stoji vaša? E pa odgovor na to pitanje vrlo vjerojatno zna Boris Dominiković, mnogima omiljeni crveni mag s malih ekrana! U svijet magije uvela ga je baka, ali popularnost si je ipak osigurao sam! 

"Ja kažem za sebe da sam dijete duge. Postoji veliki debeli razlog - ja sam rođen s tim sposobnostima, od rođenja osjećao energije", dodao je hrvatski vještac.

Još u rodnoj Županji primjećivao je da je nešto drugačiji, da nije baš kao njegovi vršnjaci.

"Kao dijete sam se susreo s možda malo neskladnim događajima jer mi nije bilo jasno kako ja znam da nam netko dolazi doma. Kako je to moguće? Onda sam išao u crkvu jer ja sam vjernik i još uvijek sam. Gledam ljude kako idu u crkvu i ispovijedaju se, a kad izađu iz te institucije i dogodi se da psuju boga. Bilo mi je jako puno nelogičnosti", smatra Boris Dominiković.

Logično ili ne, za sebe kaže da jednostavno ima šesto čulo! Bavi se tarotom i numerologijom, a iščitavajući ljudske sudbine - shvatio je da je 30 posto sudbine zapisano, a preostalih 70 kreiramo sami! Upravo zov sudbine je bio i da Zoran Milanović postane predsjednik što je Boris odavno prorekao! U pandemiji - posao mu je procvjetao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Događa se da su muškarci slabiji od žena. Zašto? Žena me zove i kaže: 'Borise, veza mi ne ide dobro. Ja to hoću hitno riješiti'. Znači onda istog trenutka uplaćuje novce, dok se najviše javljaju muškarci u depresiji, anksiozni su, nemaju sreće u ljubavi i novcima, ništa im ne ide. Pa kako će, pa što će? Zapravo šokiralo me da su žene puno čvršće, jače i odrješitije od muškaraca", objasnio je Boris Dominiković.

Eh, daaa. Čini se da nije samo budućnost ženskog roda već i sadašnjost! No, crveni mag je iznimka jer njemu ide i na poslovnom i ljubavnom planu. Trenutno je u planiranju svadbe no čeka dan kada će se poklopiti zvijezde. Jer Boris vidi sve. Doslovno sve! 

"Jučer sjedim na kavi i vidim tri svjetlosne lopte oko jedne crpke. To su zapravo tri duha - tako da meni je to normalno", dodao je. 

I sada odgovor na pitanje koje SVI želite čuti - što očekivati u 2022. godini koja nije baš počela onako kako smo planirali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

"Financijski kolaps će biti iako će se rat u Ukrajini završiti no međutim, ja ne vidim da će tu biti dobro", zaključio je vještac.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba