Ostalo

Crveni tim je napokon osvojio imunitet

Jelena je napisala pismo svojoj trenerici Sanji gdje joj je između ostalog napisala da joj je spasila život

Tabloid.hr
30.11.2017 21:50

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', kandidate je u dnevnom boravku dočekala trenerica Sanja i drške od metli.

'Često govorite da nemate novca za teretanu, ali mislim da svatko može naći pola sata do 45 minuta vremena da napravi trening u kojem će potrošiti zavidan broj kalorija. Možemo raditi bez ičega, ali ćemo danas upotrijebiti boce vode kao bučice, metle kao palice, stolice i to je to!', rekla je Sanja te odradila s oba tima žestoki trening da bi poslije nje došao i Mario i odradio svoj trening!

Uslijedio je veliki izazov. 'Ovo je najvažniji izazov u vašoj karijeri showa. Borimo se za timski imunitet, no prije svega moramo izbalansirati timove', rekao im je Mario. Budući da je plavi tim brojniji, objasnio im je da neće svi sudjelovati te da će ga odraditi samo oni koji su dobili zelenu boju na papiriću.

Zadatak je taj da moraju napuniti koš sa 240 kilograma lopti medicinki, od tri, pet i sedam kilograma, a tim koji duže zadrži mrežu u zraku, pobjeđuje!

Iako je izazov bio težak, crveni tim je na kraju pobijedio pa su na vaganje, nakon dugo vremena, otišli neopterećeni. Prije vaganja morali su odraditi još jedan težak trening, no Mario je svome timu odlučio priuštiti poseban tretman budući da su osvojili imunitet, a to je kartanje.

Život na vagi

Prije vaganja Sara je odlučila podijeliti svoje mišljenje o Josipu. 'Josip se dosta pripojio plavom timu i mislim da ne igra timski već zadnja dva tjedna i ja mu osobno to zamjeram, a mislim i ostatak crvenog tima', otkrila je Sara. 'Meni nisu bitne te boje, ja kad skinem majicu nisam ni plavi ni crveni, mi smo svi ljudi od krvi i mesa tako da je sve to jedna igra', rekao je Josip.

Nakon završetka Sanjinog treninga, Jelena je zamolila Sanju da se nađu na samo jer joj mora nešto pokazati te joj pružila pismo koje joj je napisala. Zahvalila joj na svemu što je učinila za nju otkako je u showu, a napisala je i da joj je spasila život, što je Sanju posebno ganulo. 'Mogu ti reći da je ovo jedna od najljepših stvari koju sam ikad dobila', rekla joj je Sanja te je zagrlila.

Život na vagi

Stiglo je vrijeme za vaganje, a Josip je prvi stao na vagu. Sa 107, 3 kilograma došao je na 106,6 kilograma. Tomislav je na prošlom vaganju imao 159,5 kilograma, a sada ima 157, 5 kila što ga je ugodno iznenadilo. Goran je imao 132,8 kilograma, a sada 130,3, dok je Sara sa 96,3 kile došla na plus 0,8 više pa sada ima 97,1.

Došao je red na plavi tim, a Marijana ih je sve šokirala: 'Danas vas ispada troje!', rekla je plavom timu te dodala da crvena i žuta linija odlučuju tko večeras ide kući. Crvena će nekoga direktno eliminirati, a troje ispod žute linije je ugroženo. 'O dvoje koji će još napustiti kuću, odlučujete sami', kazala je Marijana.

Jelena je u strahu prva stala na vagu. Na zadnjem je vaganju imala 92,1 kilogram, a skinula je čak pet kilograma i sada ima 87,1 kilu, a izgubila je 5,1% tjelesne mase zbog čega nije mogla sakriti sreću!

Život na vagi

Siniša je, pak, sa 162, 6 kilograma došao na 157,0 kila te je tako izgubio 5,6 kilograma. 'Tome se nisam nadao!', u šoku je bio Siniša jer jako dugo nije imao ispod 160 kila. Paško je imao 131,8 kila, a Marijani je otkrio da ga trenutno više zanima njegova svadba, koja se uskoro treba dogoditi, no skinuo je čak 5,5 kilograma i sada ima 126,3 kile!

Dorian je na zadnjem vaganju imao 148,8 kilograma, a sada ima 142! Skinuo je 6,8 kila. Ljube je sa 146,9 kilograma došla na 141,9 kila što je razveselilo i nju i supruga Gorana.

Ivana je na zadnjem vaganju imala 94,2 kilograma, skinula je 3,6 kila pa sada ima 90,6 kilograma. Manuela je imala 104,4 kilograma, a priznala je da je spakirala već i kofer. Ipak, vaga je pokazala 98,6 kila pa je tako Manuela došla napokon na dvoznamenkasti broj izgubivši 5,8 kila. 'Zadnji put sam imala ispod sto kila prije više od 10 godina!', oduševljeno je rekla Manuela.

Mladen je kazao da očekuje doći na Josipovu kilažu, a sa 112,9 kila došao je na 109, 4 kile i tako je spasio Paška jer je sada on došao ispod crvene linije, ali ima imunitet pa tako nije eliminiran. Ispod žute linije našli su se Ivana, Siniša i Ljube, a plavi tim mora odabrati kojih dvoje odlazi kući.

Koga će eliminirati, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati na RTL-u.