Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HIT NA INTERNETU

Curicu rasplakali naporni 'Bronco Bamma i Mitt Romney'

Videosnimka četverogodišnje djevojčice koja plače i žali se roditeljima da više ne može slušati o 'Broncu Bammi i Mittu Romneyju' osvojila je simpatije javnosti u SAD-u, gdje je medijski prostor zasićen predsjedničkom predizbornom utrkom pet dana prije izbora.

Image
Foto: Youtube/screenshot
S.M./Hina/ 2.11.2012. u 8:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Snimka koju je na Youtubeu objavila majka djevojčice imenom Abigael prikazuje malenu kako plače: "Dosta mi je Bronca Bamme i Mitta Romneyja". Majka koja se na snimci ne vidi pita je: "Zbog toga plačeš?" Djevojčica u jaknici "Hello Kitty" potvrdno kima glavom.

"To će uskoro završiti, znaš. Izbori će uskoro biti gotovi" kaže majka dok malena odgovara "ok".

Snimka je pregledana više od tri milijuna puta i potaknula je mnoštvo komentara na Twitteru i na društvenim mrežama gdje su djevojčicu odmah prozvali "Bronco Bamma girl". Abigael je postala simbol umora koji obuzima mnoge Amerikance nakon višemjesečne predizborne kampanje.

"Jesmo li svi mi djevojčica Bronco Bamma i jesmo li toliko umorni od ove kampanje da bismo mogli proplakati?", pita se novinar Christian Science Monitora u kolumni.

Nakon što se ispostavilo da se djevojčica rasplakala nakon političke emisije na američkom javnom radiju NPR-u, ta se postaja u svoje i u ime svih medija ispričala Abigael, kazavši da je kampanja duga i naporna i za njih i da će biti gotova za nekoliko dana.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba