Play ponuda
Play ponuda
Još malo!

Daleka obala na Ljetnoj pozornici Opatija, 25. lipnja: Zadnjih 100 ulaznica u prodaji!

Još je tjedan dana do prvog velikog koncerta omiljene hrvatske rock grupe Daleka obala na Ljetnoj pozornici Opatija, a fanovi su svoju vjernost iskazali kroz veliki interes te je u prodaji ostalo još samo 100 ulaznica za ovaj veliki ljetni događaj!

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 17.6.2021. u 12:00
Play ponuda

Njihovi su brojni hitovi pratili generacije u odrastanju, slaveći prve ljubavi, prijateljstva, odlaske na more, ljeto, sunce, fešte i sve druge lijepe životne avanture. Nakon duge pauze, vraćaju se jači nego ikad s novim pjevačem, ali sa starim hitovima!

Publika će se tako prisjetiti veselih pjesama poput “14 palmi”, “Tonka”, “Noć je prekrasna”, ali i po prvi puta čuti uživo nove hitove “Lipi dani”, “U raggaeu je spas” i “Od tebe ća”, kao i neke koje će se tek naći na novom albumu čiji se izlazak očekuje uskoro.

Budite dio ove veličanstvene ljetne fešte i svoju ulaznicu nabavite čim prije, jer iako je interes ogroman, dodatnih ulaznica neće biti u prodaji sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ i stožera Civilne zaštite RH.

Napominjemo da je početak koncerta u 21h, a molimo sve posjetitelje da pri samom ulasku u prostor Ljetne pozornice nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja. Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i to po cijeni od 100,00 kn, dok će cijena ulaznica na dan koncerta, ukoliko poneka ostane, iznositi 120,00 kn.

Program je sufinanciran putem natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SJEĆATE SE NJE?

Claudia Beni o Eurosongu, obitelji i privatnom biznisu: 'Moje djevojčice sada plešu kultnu koreografiju. Povratak? Tko zna, možda za koju godinu'

Play ponuda

Više s weba