Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAKON SLUČAJA 'ISPIJANJE PIVE'

Dalibor Matanić podržao Severinu: 'Ona je carica. I usrećila je dvoje mojih prijatelja na njihovom genijalnom vjenčanju'

Redatelj se osvrnuo na Severinino ispijanje pive i očitao bukvicu mnogim dežurnim kritičarima

Image
A.Š./ 24.8.2022. u 13:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Domaći redatelj Dalibor Matanić i njegova supruga Helena Minić Matanić bili su gosti na svadbi kolega glumaca Tihane Lazović i Baneta Trifunovića. Feštali su s njima, zajedničkim fotografijama pohvalili su se na društvenim mrežama, a i otkrili kako je za njihovim stolom bila i glazbenica Severina. Čak se u jednom trenutku popela na pozornicu i otpjevala svoj hit 'Prijateljice', a izašle su fotografije gdje za stolom ispija pivu. Neki su je zbog toga kritizirali, a redatelj je stao u njezinu obranu.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b6621a7e-2387-11ed-b127-eaffdd1c708b/original

Izvor: Instagram

"Na Balkanu žene ne smiju piti pivo. One ne smiju uživati. One se ne smiju opustiti. One se isključivo moraju baviti kućanstvom, djecom i moraju ugađati svojim muškarcima dok ne crknu ili dok ih oni ne zamijene mlađima", napisao je Matanić i podržao Severinu: "Seve je carica. I usrećila je dvoje mojih prijatelja na njihovom genijalnom vjenčanja".

Redatelj je poznat kao netko tko u javnom prostoru voli prokomentirati aktualnosti – sjećamo se njegovog verbalnog okršaja s influencericom Doris Stanković, ali i komentiranja situacije oko finske premijerke Sanne Marin. Objavio je njezinu fotografiju na Instagramu i napisao da je carica. U komentarima se javila i Vlatka Pokos napisavši kako žena pretjeruje s plaženjem po muškarcu koji joj nije muž na što je Matanić napisao kako je ona deset svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koje društvo dijeli na 'frajere' i 'ribe'.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba