Play ponuda
Play ponuda
IMA TU SVEGA I SVAČEGA

Dame sa Zrća su nam otkrile najgore i najbolje ulete snažnijeg spola!

Na najvećoj party destinaciji na Zrću omjer između muškaraca i žena opako ide u korist muškaraca! No, umjesto da briljiraju s uletima kada im se za to pruži prilika, nabildani frajeri sa Zrća često posrnu

Dario Todorović/ 22.7.2016. u 18:20
Play ponuda

Samo dođite na Zrće i dalje sve ide samo od sebe. Ma, nećete se moći obraniti od cura! Tako su im barem prijatelji rekli prije nego što su došli. A jadni dečki ipak nekako sami, samo gledaju. Nije ni čudo jer cure su nam se povjerile i rekle na koje im sve načine frajeri prilaze.

"Nije bilo najgore to što je rekao, već što je napravio. Uopće nisam razgovarala s njim, a on je samo došao i polizao mi trbuh. To je bilo gore od bilo čega što je mogao reći. To je moj trbuh!", otkriva nam Magdalena iz Njemačke.

Koji je razlog da tako sramote muški rod, koji bi trebao biti zavodnički?

Vjerojatno su zeleni, uplašeni i htjeli bi sve odmah i sad, a to tako ne ide jer nije dovoljno samo nabildati se preko godine. Zato, kad uspiju skupiti hrabrost i prići, često nastane fijasko.

"Dogodilo se to ovdje. Samo me povukao za ruku. Htio je da idem s njim, a ja nisam htjela. Nije rekao ni riječ. Ništa nije izgovorio", kaže Astrid.

A nije da su cure ovdje neosvojive tvrđave. I dobar se dio njih na more stigao dobro zabaviti i s koktelimama u rukama daju do znanja kako baš i ne planiraju biti ledene sante.

Možda smo baš došli u krivo vrijeme, ali više smo u ovo popodne na Zrću vidjeli sredozemnih medvjedica nego onih koji se mogu nečim konkretnim pohvaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Cure grupirane na svoje, a dečki na svoje otoke i čuvaju pozicije.

"Ovdje sam već pet sati i još ništa. Baš ništa. Možda će sutra biti bolje", nada se Michaella iz Austrije.

A kad su dečki konačno i prišli djevojkama, bilo bi bolje da su samo produžili.

"Ništa nisu rekli. Samo su došli i skinuli mi bikini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
KAKVO IZNENAĐENJE!

U kuću stižu izazivači iz prijašnjih sezona 'Superpara': 'Malo smo ih prestrašili'

Naravno da ima i onih uspješnih, ali oni svoje tajnu uspjeha ljubomorno čuvaju. Vjerojatno je ključ da su s curom nešto i uspjeli progovoriti - bez frfljanja. Već to je mnogima nesavladiva prepreka.

"Sinoć sam bio prepijan da bih uspio kod cura. Cure ovdje su predivne. Kakva tijela imaju! No, nadam se da ću i večeras biti prepijan", kaže Austrijanac Martin.

E, pa dečko, sretno ti onda, ali ni to ti neće biti dosta, tvojim bicepsima usprkos. Kad se s prijateljima vratiš doma, barem pričajte kako ste na Zrću imali toliko cura da vam sad treba novi godišnji odmor samo od njih.

To ionako svi rade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV JE U ZRAKU

Iva Grgurić prvi put pokazala dečka: Beogradski je biznismen, golupčići ne mogu biti zaljubljeniji

Play ponuda

Više s weba