Play ponuda
Play ponuda
slatki brat i sestra

Damir Kedžo pokazao kako izgleda njegova mlađa sestra! Medicinska sestra Doris njegova je najveća podrška

Glazbenik je na svom Instagramu podijelio fotografiju sa svojom sestrom Doris, medicinskom sestrom hitne pomoći, koja samozatajno podržava svog voljenog brata

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 8.4.2022. u 22:00
Play ponuda

Damir Kedžo iznenadio je prijatelje na svojim društvenim mrežama objavivši fotografiju sa svojom sestrom Doris, koja se u javnosti rijetko pojavljuje. Fotografiju s 11 godina mlađom Doris, Kedžo je objavio uoči Svjetskog dana braće, koji se obilježava 10. travnja. Na svojem profilu i ona ju je podijelila. 

Dok je Kedžo jedan od naših slavnijih glazbenika i u javnom životu je prisutan otkako je bio srednjoškolac, Doris je odabrala potpuno drugačiji životni put. Njezin profil je na društvenim mrežama zaključan, a u opisu profila stoji joj da je medicinska sestra hitne pomoći te da voli umjetnost, prirodu i fotografiju. 

Image
Foto: Screenshot/Instagram
Image
Screenshot/Instagram

Screenshot: Instagram

Damir Kedžo u svojoj obitelji oduvijek ima veliku podršku za glazbeni put kojim je odabrao kročiti, a to mu je iznimno važno te i sam glazbenik rado pokazuje koliko je točno blizak sa svojim najmilijima. Velika su mu podrška bili i tijekom njegovog natjecanja na Dori, a i nakon što je izgubio veliku priliku da ode u Europu i predstavlja svoju zemlju s pjesmom 'Divlji vjetre'. Nakon što je te 2020. godine zbog pandemije koronavirusa otkazan Eurosong, Kedžo je ostao prilično razočaran, no s nadom da će na natjecanje otputovati 2021. Kada se to, pak, nije dogodilo, glazbenik je priču s ostavio za sebe, uz gorak okus u ustima. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Play ponuda

Više s weba