Ostalo

Samohrani otac iz Zagreba u show je ušao zbog kćeri

Od ponedjeljka, 27. ožujka na RTL-u počinje hrvatska inačica hit showa "Biggest loser". Jedan od 18 kanidata koji će uz pomoć trenera, nutricionista i stručnog tima pokušati promijeniti svoj život je i Damir Leskovec

Tabloid.hr
24.03.2017 20:00

"Ja sam bio kandidat koji je u ovaj show ušao u najgorem zdravstvenom stanju. Doktor mi čak nije savjetovao da sudjelujem, ali morao sam nešto napraviti. ", rekao nam je Damir Leskovec, jedan od 18 odabranih kandidata koji će u RTL-ovu showu "Život na vagi" pokušati promijeniti svoj život.

Ovaj samohrani otac,20-godišnje djevojkeu show je ušaos 173 kilograma i u jako lošem fizičkom stanju.

"Rekao sam kćeri sad ili nikad. Ona mi je prvotno rekla da ne idem. A ja sam joj rekao idem u show kupiti vrijeme za nas. Shvatila je i evo me", iskreno će Damir koji je bez supruge ostao prije 11 godine.

On i njegova kći Valentina vole reći da je njihova Dijana, Damirova supruga, 'usnula' nakon duge borbe s multiplom sklerozom. Valentina je ostala bez majke, a Damir bez ljubavi svog života.

Živi u Zagrebuskćerkom i njezinim dečkom. Unatoč lošem zdravstvenom stanju, radi kao vozač i zaštitar kako bi kćeri pružio što kvalitetniji život i podigao ju na vlastite noge. Ovo za njega nije igra, ovo je za njega pitanje života ili smrti.

I sam je kao i većina drugih kandidata koji su u showu, prošao neku vrstu maltretiranja i ponižavanja zbog kilograma.

"Namjerno bih u autobusu sjeo na mjesto gdje su još četiri mjesta. I nitko ne želi sjesti kraj vas jer eto valjda je debljina zarazna. I ljudi vas preziru. I to mi je bio još jači motiv. Zanima me kako će biti kad se vratim nazad u taj isti autobus, a ja pucam od smijeha", sa smiješkom je rekao Damir.

Njegovu životnu promjenu, kao i onu još 17 kandidata, gledajte od ponedjeljka 27. ožujka u 20 sati u emisiji "Život na vagi".