Ostalo

Danijela Dvornik otkrila koji Dinov poklon uvijek nosi sa sobom iako je njime bila razočarana: 'Za to si...

"Jednog dana prije 20 godina, a možda i više, Dino me uzbuđeno zvao sa aerodroma iz Züricha i rekao da nam je kupio darove i da jedva čeka da nam ih pokaže...", započela je Danijela

Tabloid.hr
19.04.2020 13:30

Danijela Dvornik je na svom Instagramu objavila fotku kojom se prisjetila jednog posebnog poklona koji joj je dao njezin pokojni suprug Dino . Iako je samo riječ o kemijskoj olovci , iza nje stoji cijela priča koju je Danijela podijelila s fanovima.

"Mislite sada, kako je ova karantena uzela danak, pa eto sada umjesto sebe stavljam fotografiju glupe penkale. Ali to nije obična penkala! Ok, to je Mont Blanc penkala , ali ni to nije važno. Ova penkala ima svoju priču, duboku priču", započela je Danijela.

"Jednog dana prije 20 godina a možda i više, Dino me uzbuđeno zvao sa aerodroma iz Zurichai rekao da nam je kupio darove i da jedva čeka da nam ih pokaže. Obožavao je vrijeme između letova uskraćivati kupovinom po duty free shopovima ikad je došao kući odmah je ostavio kufer i krenuo dijeliti darove . Ja nikad nisam previše bila uzbuđena oko toga jer je uvijek kupovao poklone koje ni u snu ne bi sanjala.

Izvadio je prekrasnu kožnu kutiju, i ja sam odmah pomislila "diamondaregirlsbestfriend, konačno je pogodio, promislila sam i uzbuđeno uzela kutiju. Kad sam otvorila, ugledala sam ovu je*enu penkalu !!! Mom razočarenju nije bilo kraja. Tog dana nije bilo večere. Bila sam ljuta. Je*ena penkala!??? On će meni penkalu kupovat??? Da me utješi, rekao mi je da je to Mont Blanc penkala, da se predsjednik Clinton s tom penkalom potpisuje i da ju je platio oko 400 dem.

"'Ma da ti se sam Bog s njom potpisuje, baš me briga! 400 maraka si dao za je*enu penkalu!? Zar ti ja ličim na nekoga ko obožava penkale?' Gledao me zabezeknuto, kao da ne može shvatiti zašto nisam oduševljena. Još me više pogodilo kad sam shvatila da je sebi kupio ženski Jadore od Diora jer mu se svidjela bočica. On je mislio da je muški parfem. Uglavnom, trajala je ta moja ljutnja.

Dosta poslije, jednom sam išla s njim u banku i morala sam nešto potpisati pa sam izvadila tu penkalu. Kad je on to primijetio, pitao je djelatnicu banke je li joj se sviđa moja penkala, a žena je rekla da je to Mont blanc penkala, na što je on svima u banci i strankama objasnio kakva sam ja seljanka... I tako, danas sam je opet izvadila iz torbe, malo se danas potpisuje, ali svejedno ona ide i putuje u svakoj mojoj torbi. Podsjeti me kakva sam seljaka bila", zaključila je.