Ostalo

Influencerica mora biti zdrava! Danijela Dvornik ne krije koliko je ponosna na svoju transformaciju

Splitska blogerica, sa stalnom adresom na otoku Braču, oduvijek je bila iskrena o svojoj borbi s kilogramima, a svojedobno je priznala kako je tijekom braka zapostavila svoj izgled

T.M.
16.03.2022 16:00

Da je u zdravom tijelu, zdrav duh jako dobro zna influencerica Danijela Dvornik koja je u posljednje vrijeme postala pravi 'ovisnik' o vježbanju, treninzima i zdravoj prehrani. Njezine odluke o zdravom načinu životapotaknule sumnoge da uvedu promjene u svoj život te im je, kako kažu, velika inspiracija.

"Dobro vam jutro! Radi se vojnički. Koliko čučnjeva, izdržaja, nabačaja, veslanja, sklekova, vijače odradim u jednom treningu - još ću čašu držati na du*etu. Je li vi vježbate ili samo mene gledate?", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj pozira u teretani.

Splitska blogerica, sa stalnom adresom na otoku Braču, oduvijek je bila iskrena o svojoj borbi s kilogramima, a svojedobno je priznala kako je tijekom braka zapostavila svoj izgled.

Pročitajte još
Danijela Dvornik u intervjuu nam otkrila zašto je napravila veliki životni zaokret: 'To mi je stvorilo...

Tijekom snimanja RTL-ovog reality showa 'Dvornikovi' Danijela je imala čak 89 kilograma, a nakon smrti legendarnog kralja funka Dina Dvornika, influencerica je odlučila promijeniti svoj život za 180 stupnjeva. I u tome je i uspjela, a zahvaljujući trudu i radu danas je mnogima i inspiracija.

"Biti lažan i servirati isključivo lijepe fotografije je stvaranje neke iluzije o bajkovitom životu. A život često to nije. Generalno, vodim se onom "neka svatko radi što hoće". Ja sam u godinama kad nemam potrebu uljepšavati život iako mislim da imam jako lijep i osmišljen život u kojem istinski uživam. Dijelim svoju sreću i zadovoljstvo, ne zbog toga bi drugi bili ljubomorni nego da ih potaknem na neke pozitivne stvari. A sada tko bolje prolazi, nije mi bitno, bitno mi je jedino da sam ja "ja"", rekla nam je nedavno Danijela.