Play ponuda
Play ponuda
Dirnula u osinje gnijezdo

Danijela Dvornik pokrenula Instagram rat zbog izjave kako joj je pjevanje 'Moje domovine' žešći trash

Danijela Dvornik još jednom je pokazala kako nema problema s izražavanjem svog iskrenog mišljenja.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 3.4.2020. u 17:20
Play ponuda

Udovica legendarnog glazbenika Dine Dvornika, Danijela Dvornik, osvrnula se na Facebooku na nedavno pjevanje "Moje domovine" u gradovima diljem Hrvatske.

"Ovo pjevanje 'moje domovine' mi je žešći trash. To je zabava za velike zgrade poput Mamutice, ono kući smo, jedemo i gledamo tv, pa onda malo zaplješčemo i zapjevajmo. Ne znam... Ako treba pljeskati onda plješčimo svaki dan ovim statičarima koji su se prijavili dobrovoljno pa ih sad država iskorištava maksimalno, plješčimo i svim ljudima koji još rade u bolnicama, trgovinama, učiteljima koji se trude održati nastavu i cijelom privatnom sektoru koji je ugašen i koji hrani cijeli javni sektor. Plješčimo i pjevajmo.... Jer kad ovo sve završi, ne znam hoće li ikome biti do pjevanja i pljeskanja", poručila je Danijela koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

A čini se kako je svojim statusom ubola u osinje gnijzdo.

Naime, dok je bilo onih koji su ju podržali, bilo je i onih koji su burno reagirali jasno izražavajući svoje neslaganje s njezinim mišljenjem.

"Bitno je psihu sačuvati i da narod pokaže da je živ, sve što je pozitivno je odlično, pesimistima nikad nije dobro", "Svatko ima pravo na svoje mišljenje, mi smo troje pjevali, i moj petogodišnjak. Tu pjesmu prvi put sam čula u skloništu kad je tutnjalo po Bjelovaru, nećak je bio nešto mlađi nego sad moj sin.. i cijeli dan smo slušali radio, a u pola deset smo čuli da njihova kuća gori (sva sreća što su bili baš kod nas). Od tada mi je ta pjesma nešto posebno", bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Meni je samo žalosno kako velika većina nije shvatila što žena želi reći. Isto kao što ne shvaćate da ste statisti u filmu koji nam se predstavlja. Kako reče gospođa iz komentara... Tko misli, ne pjeva mu se!", stala je u Danijelinu obranu jedna komentatorica.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba