Ostalo

Danijela Dvornik pokrenula peticiju za malenu Milu Rončević: 'Ne zaslužuje još ostati bez svoga doma'

Cijela Hrvatska ujedinila se u pomoći djevojčici Mili Rončević za čije je liječenje prikupljeno 26 milijuna kuna

Tabloid.hr
01.04.2019 16:59

Nakon što su roditelji dvogodišnje Mile Rončević na pressici otkrili da su prikupljena sredstva za liječenje djevojčice u Americi, preko Instagrama se oglasila Danijela Dvornik .

"Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se?", napisala je uz fotografiju Marina i Sanje Rončević .

Naime, bračni par Rončević prodao je svoju kuću kako bi skupili dio novca potreban za liječenje svoje kćeri.

Danijelini su se pratiteljisložili i s oduševljenjem dočekali tu ideju, nakončega je odlučila pokrenuti peticiju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Moja draga mama je započela jednu predivnu peticiju. A to je da svi kažemo da roditelji Mile Rončević ne prodaju svoju kuću! Mila se negdje mora vratiti! I uz sve sta im se dešava ne zaslužuju ostati jos i bez doma. Molim vas da podržite ovu ideju! Ovi ljudi su dovoljno propatili , a mi svi znamo da je dom najbitniji. Skupili smo dovoljno novca bez da ostanu bez svog toplog mjesta! Ako treba jos, jos cemo skupiti! Mila će nam se vratiti, i kad se vrati, neka se vrati tamo gdje joj je mjesto. U predivnom domu punom ljubavi!", napisala je Danijelina kćer Ella na Facebooku i pozvala obožavatelje da potpišu peticiju.