Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pokrenula raspravu

Danijela Dvornik progovorila o životu kao udovica, bijegu od potencijalnih udvarača i slobodi

Danijela je nedavno zagrebačku buku odlučila zamijeniti bračkom tišinom i to se pokazalo kao pun pogodak. Renovirala je obiteljsku kuću, pronašla nove hobije, upoznala otočku ekipu, a s pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno komunicirala o pustolovinama na otoku Braču

Image
Foto: Instagram
T.M./ 31.1.2022. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što je u 44. godini preminuo legendarni kralj funka Dino Dvornik, influencerica Danijela Dvornik postala je udovica sa samo 40 godina. Neutješna Splićanka nije imala lagan životni put, ali to ju nije spriječilo da čak i kada je najteže - ne skida osmijeh s lica. 

Nedavno je zagrebačku buku odlučila zamijeniti bračkom tišinom i to se pokazalo kao pun pogodak. Renovirala je obiteljsku kuću, pronašla nove hobije, upoznala otočku ekipu, a s pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno komunicirala o pustolovinama na otoku Braču. 

No, primijetila je i jedan detalj koji je pokrenuo pravu raspravu u virtualnom svijetu. Naime, Danijela tvrdi kako na otoku živi, prema broju stanovnika, najviše udovica. Na svom Instagram profilu dotaknula se upravo te teme te pitala udovice i rastavljene žene kako doživljavaju vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika. 

"Danas je osvanuo jedan hladnjikavi, ali sunčani dan bez bure. Ostavila sam sve kućne poslove "za poslije" i požurila iskoristiti dan za šetnju i druženje. Zanimljivo je ovo otočko mjesto u kojem po broju stanovnika ima najviše udovica. Zanimljiva je to tema za saznati zašto žene bježe u osamu malog otočkog mjesta", napisala je Danijela pa dodala: 

"Jesu li razlozi u jednostavnijem životu, bijegu od potencijalnih udvarača, ili jer " tu je sve po mom". Kad malo promislim i moja ulica je ulica udovica i to relativno mladih, prosjek nam kvari jedan Čeh. Što vi mislite o ovoj temi? Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili nakon smrti supružnika? Ne volite biti sami ? Ili želite svoju slobodu ? Želite li ponovno voljeti? Biti voljena?", napisala je Influencerica za kraj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba