Ostalo

Danijela Dvornik progovorila o životu kao udovica, bijegu od potencijalnih udvarača i slobodi

Danijela je nedavno zagrebačku buku odlučila zamijeniti bračkom tišinom i to se pokazalo kao pun pogodak. Renovirala je obiteljsku kuću, pronašla nove hobije, upoznala otočku ekipu, a s pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno komunicirala o pustolovinama na otoku Braču

T.M.
31.01.2022 22:00

Nakon što je u 44. godini preminuo legendarni kralj funka Dino Dvornik , influencerica Danijela Dvornik postala je udovica sa samo 40 godina. Neutješna Splićanka nije imala lagan životni put, ali to ju nije spriječilo da čak i kada je najteže - ne skidaosmijeh s lica.

Nedavno je zagrebačku buku odlučila zamijeniti bračkom tišinom i to se pokazalo kao pun pogodak. Renovirala je obiteljsku kuću, pronašla nove hobije, upoznala otočku ekipu, a s pratiteljima na društvenim mrežama svakodnevno komunicirala o pustolovinama na otoku Braču.

No, primijetila je i jedan detalj koji je pokrenuo pravu raspravu u virtualnom svijetu. Naime, Danijela tvrdi kako na otoku živi, prema broju stanovnika,najviše udovica. Na svom Instagram profilu dotaknula se upravo te teme te pitala udovice i rastavljene žene kako doživljavaju vrijeme nakon rastave ili smrti supružnika.

"Danas je osvanuo jedan hladnjikavi, ali sunčani dan bez bure. Ostavila sam sve kućne poslove "za poslije" i požurila iskoristiti dan za šetnju i druženje. Zanimljivo je ovo otočko mjesto u kojem po broju stanovnika ima najviše udovica. Zanimljiva je to tema za saznati zašto žene bježe u osamu malog otočkog mjesta", napisala je Danijela pa dodala:

"Jesu li razlozi u jednostavnijem životu, bijegu od potencijalnih udvarača, ili jer " tu je sve po mom". Kad malo promislim i moja ulica je ulica udovica i to relativno mladih, prosjek nam kvari jedan Čeh. Što vi mislite o ovoj temi? Kako doživljavate vrijeme nakon rastave ili nakon smrti supružnika? Ne volite biti sami ? Ili želite svoju slobodu ? Želite li ponovno voljeti? Biti voljena?", napisala je Influencerica za kraj.