Ostalo

Danijela Martinović ima novi poslovni pothvat: 'Ja već dugo u svom domu imam mali kutak...'

Pjevačica ima novi pothvat, bacila se u proizvodnju kutija citata. Osim toga, priprema i svirku povodom Dana žena

RTL.hr
01.02.2022 14:45

Danijela Martinović odlučila se na novi karijerni potez. Naime, otkako zna za sebe, Danijela skuplja citate, piše ih po zidu, lijepi u autu, kaže da ih čak ispisuje ružem na ogledalo. Citati su, smatra Danijela, mali biseri koji nas u moru informacija kojima smo svakodnevno obasipani podsjete da malo zastanemo, da vidimo gdje smo i kojim se smjerom krećemo...

Nakon dvije knjige poetskih zapisa "Šalabahter života" mnogi su poželjeli neke od Danijelinih citata izrezati, uokviriti, spremiti, darovati. Stoga se Danijela sa suradnicima odlučila izraditi kutiju citata. "Riječ je o mislima i citatima iz "Šalabahtera života" i "Šalabahtera života - Neopisivo". Otisnuti su na najfinijem papiru i spremljeni u ručno izrađenu kutiju od baršuna. Svaki citat pomno je biran da bude Vaš poseban trenutak, riječ koja vam znači nešto više. U kutiji ima 15 citata koji mogu biti zajedno na zidu, mogu se uokviriti, mogu se pojedinačno darovati", najavljuje Danijela svoj projekt.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Pjevačica preporučuje kupcima njezine kutije citata da citate prilagode sebi i stvore s njima ugodan kutak koji će ih uvijek iznova inspirirati. "Ja već dugo u svom domu imam mali kutak inspirativnih riječi kojima osvijetlim svako jutro...".

Osim što svako jutro osvijetli citatima, Danijela se svakog dana priprema i za svirku u Lisinskom - gdje će nastupiti za Dan žena.