Ostalo

Danijela Martinović objavila veliku ljubavnu mudrost

Glazbenica je poručila da 'ljubav ne može ništa nego voljeti"

RTL.hr
14.02.2022 13:30

Glazbenica Danijela Martinović na svom je Instagramu obilježila Dan zaljubljenih i objavila pritom posebnu fotografiju. Pozirala je nasmijana i sretna, a uz fotografiju je postavila i citat o ljubavi. "Kiša ne može ništa nego padati. Ljubav ne može ništa nego voljeti", napisala je Danijela pored fotografije. Ljubavna mudrost samo je jedna od onih koje Splićanka redovito dijeli na svom Instagram profilu. Duhovnosti se okrenula prije nekoliko godina, tijekom kojih su je putevi duhovne obnove odveli i u daleki Nepal.


Njezinog bivšeg partnera Petra Grašu posao je odveo izvan granica Lijepe naše pa Valentinovo neće provesti uz svoju buduću suprugu Hanu Huljić. Podsjetimo, trudna pjevačica i glazbenik vjenčat će se u subotu, 19. veljače. Ta vijest stigla je nakon što je otkriveno da Hana čeka njihovo prvo dijete.

Dok će Grašo večeras pjevati za zaljubljene, Danijela će svoj veliki nastup dočekati za Dan žena, kada će nastupati u Lisinskom. Sretna je zbog toga, posebno stoga što smatra da je taj važan datum pao u, kako kaže, sedmi plan posljednjih godina.