Ostalo

Danijela Martinović otkrila tko je njezina srodna duša

Danijela Martinović gostovala je u emisiji narodnog radija gdje je otkrila tko je njezina srodna duša, ali i gdje pronalazi mir.

RTL.hr
12.02.2022 16:30

Pjevačica Danijela Martinović tijekom svog gostovanja u emisiji narodnog radija otvoreno je progovorila o ljubavi, srodnim dušama i prijateljstvu.

Pjevačica je, između ostalog, tijekom razgovora priznala kako vjeruje u srodne duše, alida smatra kako taj odnos ne mora nužno biti romantičan.

"Vjerujem u srodne duše, ali nikako ne vjerujem da to mora biti muško-ženski odnos. Srela sam puno takvih odnosa na primjer učenik i učitelj, prijateljice, pa roditelj i dijete, kad su po duši srodni, kad isto gledaju, isto razmišljaju, kad ih iste stvari nose, isto rastu", rekla je pa dodala.

Danijela Martinović

(FOTO: PIXSELL)

"Mi žene volimo misliti da to mora biti muškarac, ali ne mora. Moja prijateljica Doris je meni srodna duša.", zaključila je.

Što se tiče njezina privatnog života, Danijela je otkrila da je nedavno bila na moru i uživala u "svojoj maloj oazici".

"Svako jutro sam se dizala u pet ujutro kako bih dočekala zoru i svaki dan sam kao Mali princ pozdravljala dan", ispričala je Danijela pa istaknula da ju trenutno mnoštvo stvari čini sretnom.

Podsjetimo, Danijela će na Dan žena, 8. ožujka, u Lisinskom održati koncert pod nazivom Otvoreno srce'. To će biti njezin prvi koncert nakon tri godine, a Danijela će njime proslaviti i 30 godina glazbene karijere.