Ostalo

Danijela Martinović posvetila objavu najvažnijem muškarcu u životu: 'To se zove ljubav na djelu'

Glazbenica je prošle godine okrenula novu stranicu u životu, a aktivirala se i kao poduzetnica. Velika podrška u svemu su joj roditelji, pogotovo otac Ivan

RTL.hr
07.02.2022 14:45

Glazbenica Danijela Martinović prošle je godine izašla iz ljubavnog odnosa koji je trajao 24 godine, navršila je pedesetu, a u novo desetljeća života unijela je samo pozitivnu energiju. Iako se o novostima na privatnom planu ne izjašnjava mnogo, već samo najavljuje poslovne pothvate, poput koncerta "Otvoreno srce" u koncertnoj dvorani Lisinski,Danijela je itekako aktivna na društvenim mrežama. Ovoga puta obratila se svome ocu Ivanu Martinoviću koji je slavio rođendan.

"Tata, sretan ti rođendan! Moj tata mi je prije par godina priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja. Došao je sam, nenanavljen i cijeli dan me čekao sjedeći u publici da bi me čuo, da bi moje srce osjetilo njegovo dok govorim priču svog života. Zagrlio me, vidjela sam - ponosan je, preponosan - kupila sam suze. Rekao je: 'Dušo, ja se odmah vraćam za Split'.'Ali, kako ćeš tata, pa ponoć je, umoran si, cijeli dan si tu, nemoj zezat, prespavaj, molim te'.Kaže on sa osmijehom, uvijek sa osmijehom: 'Dušo (uvijek me tako zove, 'ko šiša ime - to je samo simbol), ide tata, imam sutra posla, a ja sam bio, vidio te i čuo i to je meni najvažnije", napisala je Danijela uz fotografiju sa svojim ocem.

"To se zove ljubav na djelu - o tome se piše i priča kad se kaže da najljepše stvari nemaju cijenu. Ako me ikad budu opet pitali: kad ti misliš odrasti?'. Sad znam - nikad. Najljepše je biti djevojčica svoga tate", dodala je glazbenica. U intervjuima često ističe kako joj je obitelj najveći oslonac, a sigurno su joj oni bili najveća podrška uprijelomnim trenucima prošle godine.

Neka vrata se zatvore, neka otvore, a Danijeli se otvorilo privatno poduzetništvo . Pokrenula jesvoju službenu web stranicu, a na njoj njezini obožavatelji mogu naručiti - knjižicu fotografija i CD, Dnevnik koji je osmislila u suradnji s jednom tvrtkom te Knjigu citata koje je iznosila u knjigama Šalabahter života' i Šalabahter života -Neopisivo'.