Ostalo

Danijela: 'Moj favorit za pobjedu je Tomislav'

Danijela Kocijan iz Osijeka, ispala je iz showa nakon što je bila ispod crvene linije. No, ova udovica sretna je što je bila u showu

Tabloid.hr
24.11.2017 13:18

Danijela je kada jeimala samo 23 godine ostala udovica, a njezina djeca tada su imala dvije i tri godine. S viškom kilograma borila se više od deset godina, a u četvrtak je show napustila jer se našla ispod crvene linije, odnosno skinula je najmanje kilograma u timu.

"Ni na trenutak nisam požalila što sam se prijavila u Život na vagi. Štoviše, mislim da mi je to bila jedna od najboljih životnih odluka", rekla je Danijela za RTL nakon što je napustila show u koji je ušla s 95 kilograma, a napustila ga s 11,2 kilograma manje.

Danijela Kocijan

Danijela segodinama bori s dijabetesom, a već nakon dva tjedna pravilne prehrane razina šećera joj je došla na normalnu.

"Sve i da nisam izgubila kilograme, uspjela sam riješiti probleme sa šećerom. Da se nisam prijavila u 'Život na vagi', vjerojatno bih završila na inzulinu", rekla je oduševljeno Danijela kojoj ukući joj, kaže, nije bilo ništa posebno teško jer je bila svjesna u što se upušta. Najteže su joj zapravo bile eliminacije, jer joj je bilo teško izbaciti nekog tko ti je poput obitelji.

Oduševio ju je trener Mario Mlinarić.

"Od starta je bio veliki motivator. Kad je na treninzima bilo teško, on nas je gurao naprijed. Doista sam oduševljena njime kao čovjekom, njegovim načinom života i vjerujem da bi svi trebali učiti od njega", kaže Danijela i otkriva da je njezin favorit Tomislav, kojeg od početka gleda kako predano radi i vježba.