Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zivot nakon showa

Danijela: 'Moj favorit za pobjedu je Tomislav'

Danijela Kocijan iz Osijeka, ispala je iz showa nakon što je bila ispod crvene linije. No, ova udovica sretna je što je bila u showu

Image
Tabloid.hr/ 24.11.2017. u 13:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danijela je kada je imala samo 23 godine ostala udovica, a njezina djeca tada su imala dvije i tri godine. S viškom kilograma borila se više od deset godina, a u četvrtak je show napustila jer se našla ispod crvene linije, odnosno skinula je najmanje kilograma u timu. 

"Ni na trenutak nisam požalila što sam se prijavila u Život na vagi. Štoviše, mislim da mi je to bila jedna od najboljih životnih odluka“, rekla je Danijela za RTL nakon što je napustila show u koji je ušla s 95 kilograma, a napustila ga s 11,2 kilograma manje.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Danijela se godinama bori s dijabetesom, a već nakon dva tjedna pravilne prehrane razina šećera joj je došla na normalnu.

"Sve i da nisam izgubila kilograme, uspjela sam riješiti probleme sa šećerom. Da se nisam prijavila u 'Život na vagi', vjerojatno bih završila na inzulinu“, rekla je oduševljeno Danijela kojoj u kući joj, kaže, nije bilo ništa posebno teško jer je bila svjesna u što se upušta. Najteže su joj zapravo bile eliminacije, jer joj je bilo teško izbaciti nekog tko ti je poput obitelji. 

Oduševio ju je trener Mario Mlinarić. 

"Od starta je bio veliki motivator. Kad je na treninzima bilo teško, on nas je gurao naprijed. Doista sam oduševljena njime kao čovjekom, njegovim načinom života i vjerujem da bi svi trebali učiti od njega“, kaže Danijela i otkriva da je njezin favorit Tomislav, kojeg od početka gleda kako predano radi i vježba. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba