Play ponuda
Play ponuda
'špijun koji me volio'

Dao čitavo bogatstvo za 'pilu' Jamesa Bonda!

Auto je konstruiran za Bonda, tj. Rogera Moorea koji je uz Barbaru Bach vozio taj automobil koji se zapalio nakon paljbe iz helikoptera. No agent 007 problem je riješio zaronivši autom pod vodu.

Image
K. T./HINA/ 10.9.2013. u 9:57
Play ponuda

Automobil podmornica kojim se James Bond 1977. vozio u "Špijunu koji me volio" prodan je u ponedjeljak u Londonu za 550 tisuća funti (650 tisuća eura), dok je očekivani iznos bio 950 tisuća funti.

Nakon intenzivnog nadmetanja na dražbi bijeli Lotus Esprit koji se transformirao u podmornicu u filmu iz 1977. s Rogerom Mooreom u glavnoj ulozi, prodan je jednom ponuđaču koji se nadmetao telefonom na prodaji kolekcionarskih automobila koju je organizirala kuća RM Auctions u Londonu.

Auto je konstruiran za Bonda, tj. Rogera Moorea koji je uz Barbaru Bach vozio taj automobil koji se zapalio nakon paljbe iz helikoptera. No agent 007 problem je riješio zaronivši autom pod vodu.

"Ne treba zaboraviti da taj automobil ne možete voziti na cesti, a postignuta cijena pokazuje popularnost predmeta vezanih uz Jamesa Bonda", dodao je Peter Haynes iz RM Auctions Europe.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Play ponuda

Više s weba