Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sprema i novu pjesmu

Darko Rundek zabrinuo svojim statusom o koronavirusu: 'Izađoh iz Covidove sjene...'

Naš je legendarni pjevač na svom Facebooku objavio status kojim je otkrio da se dva puta testirao na virus

Image
Foto: Facebook
Tabloid.hr/ 27.8.2020. u 13:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Živimo u vremenu kada i na minimalnu zdravstvenu promjenu svatko odmah pomisli: "Jesam li se zarazio koronavirusom?". 

Od samih početaka ove pandemije, mnogo je poznatih ličnosti, kako domaćih tako i stranih, javno objavilo svoju dijagnozu i otkrilo da je pozitivno na virus koji nas je sve na neki način prikovao za naše domove. 

Sada je i naš legendarni pjevač Darko Rundek na svom Facebook profilu objavio status koje je mnoge zapitao je li i on bio zaražen. "Izađoh iz Covidove sjene, malo u nosu ogreben, ali dvaput negativan na virus. Završavam pjesmu, kamen koji drži luk:
Zove se: 'A kako sada' ili ¨'Do kraja'. Jedva čekam da je čujete!", napisao je pjevač uz crno-bijelu fotku, a u komentarima su se našli mnogi koju su pisali kako jedva čekaju čuti što im je to spremio. 

Zbog stiha "Izađoh iz Covidove sjene", zapitali smo se je li i on prebolio koronavirus, no ipak smo dobili odgovor kako je ovdje bilo riječ ipak samo o preventivnom testiranju. 

"Darko se dva puta testirao i oba testa su bila negativna, dakle, nije bolovao", dobili smo odgovor od admina njegove Facebook stranice. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba