Play ponuda
Play ponuda
u stilu hollywooda

Dašak glamura: student FSB-a na promociju došao mustangom i s dvije starlete

Student Toni Barić na promociju prvostupnika došao je u holivudskom stilu - dovezao se žutim mustangom i s dvije dame pod rukama

Vijesti.hr/ 24.10.2015. u 10:02
Play ponuda

Na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje dogodila se nesvakidašnja situacija.

Student Toni Barić na promociju prvostupnika došao je u holivudskom stilu - dovezao se žutim mustangom kao iz filma Kill Bill, a pod rukama je ušetao s dvije oskudno odjevene dame, piše srednja.hr.

One su ga pričekale ispred ulaza dok je on okupljenim studentima održao motivacijski govor povodom diplome, a sve se odvilo na crvenom tepihu.

"Danas je dan promocije. Dva su najvažnija dana u čovjekovom životu. Prvi kada ste se rodili, a drugi kada ste shvatili zašto. Vi ste se rodili da bi stvarali, a da bi počeli stvarati potreban vam je alat, a taj alat možete pronaći ovdje (op.a FSB). Put do tog alata nije brz ni jednostavan. Često se uspoređuju s usponom na najviše planine svijeta, a nakon određene nadmorske visine, postoje normalni životni uvjeti. Trebat će vam upornost i snaga da biste došli do te visine gdje se nalazi alat. Ali, kada to ostvarite, niti jedna ovozemaljska sila vas neće moći zaustaviti. Može vam se samo skloniti s puta jer vi ste neuništivi i besprijekorni. Vi ste iznad svih, vi ste FSB!" rekao je student.

Što li će tek biti nakon prvostupničke diplome poslije ovakvog poteza?

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIŠTA GA NIJE ZAUSTAVILO

Plivač bez udova preplivao more koje razdvaja Aljasku i Rusiju!

Play ponuda

Više s weba