Play ponuda
Play ponuda
Bez dlake na jeziku

Davor Gobac: 'Cajke su na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu'

Tijekom posljednje dvije godine zbog korone su otkazani brojni koncerti, no Gopca to nije spriječilo u umjetničkom stvaranju. Pandemijsko vrijeme iskoristio je za slikanje, a u vrijeme lockdowna nastao je i bend Vili & DeBili u kojem su, osim Davora Gopca, njegov sin Vili i Srđan Sekulović Skansi

Image
Foto: igor soban/Pixsell
RTL.HR/ 12.4.2022. u 22:00
Play ponuda

Prije mini koncerta Psihomodo popa u frontmen grupe Davor Gobac gostovao je na Top Radiju te se osvrnuo na bend u kojem svira sa sinom, a tema razgovora je bio i njegov zaštitni znak – frizura.

Iduće godine bend će slaviti 40 godina postojanja. Voditelj je komentirao da Gobac cijelo to vrijeme ima istu frizuru. 'Malo je kržljavija danas', rekao je dobro raspoloženi Gobac, a izjasnio se i po pitanju eventualnog vraćanja te frizure u modu.

'S obzirom na to da cajke lupaju na svakom ćošku, vrijeme je da se bilo što vrati u modu', jasan je bio glazbenik.

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Jurica Galoic/PIXSELL

(FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) 

Tijekom posljednje dvije godine zbog korone su otkazani brojni koncerti, no Gopca to nije spriječilo u umjetničkom stvaranju. Pandemijsko vrijeme iskoristio je za slikanje, a u vrijeme lockdowna nastao je i bend Vili & DeBili u kojem su, osim Davora Gopca, njegov sin Vili i Srđan Sekulović Skansi.

'Drukčiji smo nego Psihomodo. Ja sviram gitaru u tom bendu, to mi je najbitnija funkcija', rekao je Gobac. Psihomodo pop do kraja godine već ima dogovoreno više od 30 koncerata, a da su u odličnoj glazbenoj formi pokazali su mini koncertom u Top Music Desk-u. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Play ponuda

Više s weba