Ostalo

Dečki, ovo su profilne fotke zbog kojih vas žene neće prihvatiti na Facebooku!

Profilne fotografije na društvenim mrežama su vaša osobna karta u virtualnom svijetu. Nemojte ih birati olako, pogotovo ako pokušavate zavoditi u online stvarnosti

vijesti.hr
17.10.2016 09:56

Profilne slike na društvenim mređžama u današnje doba definitivno nešto govore o vama. One su postale zamjena za osobne iskaznice i odaju mnogo više od vaših fizičkih karakteristika.

Profilne slike na društvenim mrežama mogo otkriti i vaše interese, sklonosti, ali i crte karaktera. Stoga dobro razmislite koju fotku ste odabrali da vas reprezentira u bespućima virtualnog svijeta.

Zamislite jednu vrlo realnu situaciju: vani ste i upoznate djevojku koja vam se jako dopada. Razgovarate, šalite se i sve kao da ide po planu. Nakon izlaska dođete doma i pošaljete joj zahtjev za prijateljstvo. No odgovora nema. Ni taj dan. Ni sutra. Niti ikada.

Možda jer spadate u jednu od grupa koje su žene u nedavnoj studiji okarakterizirale kao 'tipove koje izbjegavaju na internetu':

1. Slike iz teretane i slike trbušnjaka

Zar uistinu u prvi plan moraš staviti da redovito vježbaš i da je tvoj najveći ponos i dika čvrsti trbušnjaci? Navodite svijet oko sebe na zaključak kako je vaš najveći plus mišići.

2. Slike kraj skupih automobila, bazena, vila...

Uz pitanje čije su to zapravo nekretnine i pokretnine, frajeri koji briju isključivo na materijalno podrazumijevaju i to da će ženama dosađivati pričama o tome koliko zarađuju i kako su oni bitni jer si mogu priuštiti određene stvari. Uživanje u luksuzu automatski postaje mučenje ako neprestano ističeš kako si možeš priuštiti luksuz.

3. Selfie. Selfie. Još jedan selfie.

Poradite na kreativnosti. Niz selfiea, isti izraz lica, ista poza - odajete ženama da niste inovativni. Tu osobinu one će poopćiti na ostale segmente života.

4. Fotografija slavne osobe na profilnoj.

Identificirali ste se s nekim u toj mjeri da ste tu osobu stavili na profilnu? Imate li osobnost uopće? Osim toga, na aplikacijama za spajanje ljudi ovakve solucije nemaju smisla.

5. Profilna s drugom ženom.

Možda vam je to sestra, najbolja prijateljica ili najdraža kolegica, no radije izbjegavajte grupne fotke jer opet navodite na krivi zaključak. Ipak je ovdje riječ o virtualnoj osobnoj karti.