Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
napokon iza rešetaka

Deset godina maltretirao susjede lažnim pozivima

Susjed iz pakla, Paul Hayward, konačno je završio u zatvoru nakon što je deset godina svojim žrtvama upućivao lažne pozive, slao im taksije i dostavu.

Image

telefon telefon

S.M./ 24.4.2012. u 9:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Paul Hayward završio je u zatvoru nakon što je cijelo desetljeće susjedima upućivao lažne pozive. Naime, susjed iz pakla žrtvama je slao na stotine taksija, dostava i dvije tone ugljena.

Njegovi bivši susjedi kažu kako su osjetili pravo olakšanje kada je Hayward konačno osuđen na 14 mjeseci zatvora nakon što je čak 19 puta prekršio sudsku zabranu.

"To je bilo 10 godina pakla. Nismo se mogli opustiti, cijelo vrijeme smo čekali i razmišljali što će sljedeće učiniti", rekla je Patricia Jones, koja je čuvala Haywardovu djecu kada se prije deset godina doselio kraj njih.

Jones je uvjerena da su problemi počeli kada ona više nije mogla čuvati njegovu djecu. Kaže da ju je od tada stalno promatrao, lupao i grebao po zidovima te bacao kamenje na krov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jim i Jill Thomas ispričali su kako je susjed iz pakla i njih maltretirao tako što je na njihovo dvorište bacao jaja, kamenje i hranu, a optužen je i zbog neprestanih lažnih poziva toj obitelji kojih je znalo biti 100 u samo jednom danu!

Kako bi ublažio kaznu, Haywardov je odvjetnik rekao kako je njegov klijent susjedima htio prouzročiti stres, a ne strah te da se smirio otkako se preselio na novu adresu.

Upravo se čita

Image
GLASAJTE U NAŠOJ ANKETI

ANKETA Što mislite koga su eksperti spojili u novoj sezoni 'Braka na prvu'?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
suprug ljut na medije

Obiteljski život bivše ministrice! Gabrijela i Mario Žalac vječali su se vrlo rano, udala se na 1. godini fakulteta pa rodila je prvo dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba