Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POLIO GA VODOM I KAVOM

Dikan od gospara Đele dobio po glavi

Dojučerašnji su se prijatelji izgleda posvađali zbog peripetija oko nasljedstva pokojnog Aksela Petkovića. Na Dikanovoj bijeloj košulji ostala je velika mrlja od kave.

Image

PXL đelo jusić dikan josip radeljak PXL đelo jusić dikan josip radeljak

RTL/ 24.7.2010. u 11:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

DUBROVNIK - Josip Radeljak zvani Dikan u petak je gostovao u jednoj emisiji na lokalnoj televiziji u Dubrovniku, a u njoj je, dok je opisivao kako to da je upravo on dobio nasljedstvo pokojnog Aksela Petkovića, spomenuo i skladatelja Đelu Jusića.

Svrstao ga je među one svoje prijatelje koji nisu stali uz njega kada su počele frcati optužbe da se ne brine za Vandu Petković, sestru pokojnog Aksela, kojoj ovaj nije ostavio ništa od svog povećeg imutka, već je Dikanu i njegovim odvjetnicima naredio da joj isplaćuju po dva prosječna dohotka svakog mjeseca.

U subotu ujutro Dikan je sa svojim društvom sjeo na kavu u Talira, a kada je naišao gospar Đelo, pozdravio ga je. No, Đelu je pozdrav toliko razgnjevio da je zgrabio prvu čašu s jednog od stolova te njezin sadržaj istresao po Dikanu. Zatim je dohvatio i jednu šalicu kave te ju je prolio po Dikanovoj bijeloj košulji.

Očekivano, Dikan mu nije ostao dužan te mu je, kada je Đelo htio baciti čašu na njega, uzvratio šamarom, a zatim je fizički obračun okončan.

Na mjestu čitavog incidenta našlo se i nekoliko dubrovačkih fotografa, koji su se odmah bacili na posao tako da u fotogaleriji možete vidjeti scenu sukoba.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Miljenik žena

Ivan iz Pravila igre: 'Ukrao sam roditeljima auto i otputovao k curi u drugi grad'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba