Ostalo

Dino Merlin otkrio novi singl i spot 'Mi' sniman na području pod zaštitom UNESCO-a

Spot je u samom vrhu trendinga u regiji

Tabloid.hr
30.10.2020 12:30

U crnogorskom kompleksu Porto Montenegro Dino Merlin je premijerno predstavio video spot za pjesmu "Mi" . Ovo je prvi singl s nadolazećeg, dvanaestog po redu albuma ovog kantautora.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.U realizaciji spotasudjelovali su umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Makedonije predvođeni redateljicom umjetničkog imena KUKLA , a sniman je u Porto Montenegru, marini i nautičkom naselju u bokokotorskom zaljevu, koji je pod zaštitom UNESCO-ate prvom One&Only resortu u Europi koji se otvara u proljeće 2021. godine.

"Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. Minajavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti Mijer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas", kaže Dino Merlin.

Promocijom spota i pjesme Dino Merlin i Porto Montenegro su započeli višegodišnju kreativnu partnersku suradnju. "I jedni i drugi želimo stvarati djela koja ostaju, promovirati i stvarati nove vrijednosti o kojima slično razmišljamo, tako da kada govorim o suradnji s Porto Montenegrom, bez zadrške mogu reći Mi'", zaključuje Dino.

Dino Merlin

(FOTO: Edvin Kalić)

Glazbu za tekst Dine Merlina zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse , dok su aranžman radili Ozan Bayraa i Adis Sirbubalo. Na videospotu uz već spomenutu redateljicu, sudjelovala je snimateljska ekipa na čelu s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.

Dino Merlin

(FOTO: Sever Zolak)

Dino poručuje kako u ovim najsretnijim vremenima ne smijemo gubiti optimizam, vjeru i nadu, već pokazati jedni drugima, a naprije sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. Pjesma Misadržava upravo takvu snažnu, ljudsku poruku. Jer biti čovjek, ali i imati to ljudsko u sebi u današnje vrijeme je najbitnije. Budimo ljudi, budimo svoji, budimo MI – poruka je nove pjesme Dine Merlina.