Ostalo

Dino Merlin rasprodao zadarsku Arenu

Sarajevski glazbenik Dino Merlin i ovoga će proljeća, zapjevati u Arenama po Hrvatskoj

Tabloid.hr
07.02.2018 09:20

Prva na redu, Arena u Zadru 10. veljače 2018. već je rasprodana, a upravo će ovaj koncert biti poseban spektakl. Naime, to je prvi koncert u Zadru u njegovoj karijeri, a reakcije publike već uoči samog koncerta doista su fantastične jer su obožavatelji doslovno užarili društvene mreže žarko iščekujući Merlinov dolazak.

"Moja publika i ja pričamo istim jezikom, iste note nam prelaze preko usana. Uspijevamo se savršeno sinhronizirati tako da u tim trenucima povijest, fizika, kemija i geografija postaju samo suvišne grane znanosti", rekao je Dino.

Njegova popularnost u Hrvatskoj već godinama ne jenjava, a nakon što je u zadnje dvije godine ispunio Arene u Splitu, Zagrebu i Puli,narednih će mjeseci posjetiti i ostale dijelove Hrvatske.

Nakon zadarskog koncerta za koji ovih dana završava posljednje pripreme sa svojim brojnim suradnicima, veseli se odlasku u varaždinsku Arenu gdje će nastupiti 03. ožujka i opet pripremiti nešto novo, neviđeno, kako sam voli reći, nadograditi samoga sebe.

"Ne želim živjeti od stare slave jer se od nje često zna i umrijeti od gladi. Treba svaki dan gledati kako biti bolji i kako u svijetu stvoriti više vrijednosti, a ne reciklirati stare. Sa zadnjim albumom "Hotel Nacional" po kojemu smo nazvali i aktualnu turneju iznimno sam zadovoljan, ali već gledam kako ću na slijedećem projektu uspjeti nadmašiti i ovo sve što sam radio protekle četiri godine", objasnio je Merlin.