Ostalo

Dirljivom objavom Urban nahvalio suprugu: U samo jednom danu došla je do dva nevjerojatna postignuća

Istog dana kada je branila disertaciju, javnost je vidjela spot za Urbanovu pjesmu "Sama", koji je režirala novopečena doktorica filozofije

Tabloid.hr
01.09.2021 18:00

Riječki glazbenik Damir Urban pohvalio se izuzetnim uspjehom svoje supruge Milice Czerny Urban . Predivnom objavom nam je svima otkrio kako jenjegova Milica doktorirala filozofiju istoga dana kada je bila i premijeraspota "Sama" na kojem su zajedno surađivali.

"Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!", napisao je pjevač Urban uz fotografiju.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Za taj supružnicima Urban važan dan, Milica je oduševiladugomhaljinomprljavo ružičaste boje koje je iskombinirala uz crne sandale.

Inače, radi kao asistentica na Akademiji primijenjenih umjetnosti u Rijeci. U njenom životopisu stoji da je diplomirala filozofiju i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci 2006. godine.

Doktorski studij Filozofija i suvremenostupisala je na istom fakultetu, a njezin rad se bavi temom: "Vrijednost umjetnosti: problem nemoralnih umjetničkih djela".

Pročitajte još
Damir Urban pronašao izgubljenog prijatelja: 'Nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta...'

Istog dana kada je branila disertaciju, javnost je vidjela spot za Urbanovu pjesmu "Sama", koji je režirala novopečena doktorica filozofije.

"Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuje utjelovljuje i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas", kazala je Milica Czerny Urban.