Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA RTL.HR

Dizajnerica Lana Puljić o vjenčanici Tihane Lazović: 'Imala sam samo jednu uputu, a prije prve probe sam bila u stresu'

Modna dizajnerica Lana Puljić vjenčanice Tihane Lazović kreirala je dva i pol mjeseca, a zadovoljna je kako je sve na kraju ispalo. Za RTL.hr je otkrila kako je izgledao kreativan proces i zašto je na trenutak bila i u stresu

Image
Foto: Instagram
Antonija Šipušić/ 24.8.2022. u 12:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Baš kako smo i očekivali, naša nagrađivana glumica Tihana Lazović na vlastitom vjenčanju uspjela je izgledati glamurozno, chic, a opet ne držati se onih standardnih uzusa. Bila je svoja, a u tome joj je uvelike pomogla modna dizajnerica Lana Puljić koja stoji iza brenda Lokomotiva. Nedjeljno vjenčanje u Novom Sadu bila je zaokružena priča – bilo je neopterećeno, veselo, outfiti su bili opušteni, a gosti su sve zdušno objavljivali na društvenim mrežama. Iako je djelić toga otkrila i tamo, Lana je sada i za RTL.hr objasnila kako je tekao kreativni proces, je li imala slobodne ruke, ali i kako je bilo na vjenčanju dvoje poznatih glumaca.

"S Tihanom radim već više od deset godina. Uživala sam radeći s njom sve ove godine i stvarno mi je veliko zadovoljstvo i čast što sam je mogla odjenuti za sve njezine bitnije trenutke u karijeri i životu. S obzirom na cijelu situaciju i na otkazivanja vjenčanja, ona i ja smo nekako znale cijelo vrijeme što nas čeka. Moram priznati da ovo zaista je kruna naše dosadašnje suradnje, koliko god to zvučalo kao klišej. Poznajem je jako dobro i dugo, a želja mi je bila napraviti haljinu u kojoj će se ona dobro osjećati i koja će odražavati njezin karakter i senzibilitet", rekla nam je Lana i dodala kako smatra kako je u tome i uspjela. Znala je s kime ima posla – kako je i sama rekla, s divnom, talentiranom, specifičnom, karizmatičnom i zgodnom ženom, a vjenčanica je morala biti ta koja će takav karakter i odraziti.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/abe7c3ba-2395-11ed-96a9-6a22350f0bcd/original

Izvor: Instagram

"Njezina osnovna uputa bila je ta da ne želi da je haljina sputava i da joj bude vruće, a opet da želi nešto 'wow'. Ostalo je prepustila meni, od odabira detalja, materijala, do samog kroja. S obzirom na to da smo znali da je kraj kolovoza, neupitno je bilo da će se odlučiti za nešto kraće, ali opet da postoji taj iznenađujući efekt. Haljina je izrađena od prekrasne ivory svile, naprijed je kraća, a iza duža. Strukirana je i ima nabran prednji dio, kao i duboki V izrez te raskošne detalje poput velikih rukava i detalje u čipki. U jednu je ruku samim time izazovna, opet je jako moderna i chic, a ima i starinsku raskoš. Ispod je i taj cijeli dio u čipki koji proviruje. Mislim da je stvarno haljina koja je nju super 'odjenula' i da ju je ona fantastično 'isfurala'. Stvarno je uživala u njoj što je i najbitnije“, objasnila je Lana. Pripreme su trajale otprilike dva mjeseca, a intenzivan rad, kada je Tihana dolazila na probe, otprilike deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Prije prve probe mi je bio mali stres jer nisam znala kako će ona reagirati jer zapravo nije točno znala što se radi. Ali, srećom, haljina joj je sjela na prvu, oduševila se i odmah je znala da je to ono što želi", objasnila je. Tihana se nakon nekoliko sati presvukla u drugu haljinu, također napravljenu od svile, nešto dužu, jednostavnu, a opet zanimljivu budući da i nju krase oversize detalji. I ona je iz Lanine radionice.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/b56578ce-2395-11ed-be32-6a70baaa8692/original

Izvor; Instagram

"To je bila svilena haljina, imala je detalj sa zlatnim lancem kao naramenicu. Vrlo je jednostavna, bila je također lagana, nije ju sputavala. Napravili smo joj detalje – rukave, volane na rukama, koji su razigrani, ona se mogla s time poigravati. Mislim da su svi stajlinzi bili zaokruženi. Ona je to super 'isfurala', u kombinaciji sa šminkom, frizurom i cipelama", rekla je Lana. Svadba je prošla kako je i očekivala – veselo, opušteno, s pozitivnom energijom u zraku, a priznaje, feštalo se do jutarnjih sati.

Upravo se čita

Image
OD PONEDJELJKA DO PETKA U 20.15 SATI

Vrijeme je za delicije iz Karlovačke županije! Uslast!

P.S. i pila se piva.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba