Play ponuda
Play ponuda
lijepa božićna priča

Djeca od Djeda Mraza ovaj put nisu ništa tražila za sebe

Puno roditelja našem je Djedu Mrazu pisalo želeći nekim darom obradovati svoju djecu. No, puno je manje bilo djece koja su se sjetila svojih očeva i majki. Baš zato nam je odmah za oko zapelo pismo Katarine iz Osijeka. Ona, njezin brat Tomislav i sestra Nikolina objasnili su nam zašto su odlučili pisati Djedu Mrazu i koju želju imaju za svoje roditelje.

RTL/ 25.12.2014. u 18:20
Play ponuda

Jednu od najljepših božićnih priča doživjeli smo u Osijeku. Djeca od Djeda Mraza ovaj put nisu ništa tražila za sebe.

"Mi sad imamo jednu veliku želju za njih. Molimo te dragi djedice, zaviri u svoju vreću s poklonima, ispuni nam ovu želju i daj nam da naši roditelji konačno odu na zasluženi odmor", napisali su Katarina, Nikolina i TomislavBalatinac u pismu.

Edita i Zoran upravo su navršili 25. godišnjicu braka. Braka kojega je zbog djece i njihovih potreba obilježilo neprestano odricanje.

"Što god da sam poželjela, to su mi omogućili. Mogu im se obratiti sa bilo kojim problemom i znam da će mi pružiti potporu. Najbolji roditelji na svijetu", rekla je njihova kćer Katarina.

"Da sam sama birala roditelje, bolje nisam mogla izabrati", dodala je njena sestra Nikolina.

Propustili su čak i vlastiti medeni mjesec i nikad si nisu priuštili romantično putovanje, iako su oduvijek sanjali o adventu u Beču.

"Nekako nas je svake godine advent zatekao. Ići ćemo nagodinu, pa opet ići ćemo, pa opet stigne advent, ali tu su neki novi problemi", rekla je Edita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Agencija Bravo Putovanja pobrinula se da ovaj put nema problema. Poznata je po adventskim putovanjima i njihov advent u Beču je već odavno rezerviran. Ali pobrinuli su se za nešto bolje - pet romantičnih dana Istanbula u kojeg su se zaljubili otkad su gledali sagu o Sulejmanu.

A koji će biti njihov idealan romantičan dan?

"Mir i tišina u tom uzavrelom gradu, malo posvetiti pažnju sebi i prvo se trebamo snaći, nismo nikad tamo bili, možda se ni ne vratimo, tko zna", rekao je Zoran.

Povodom našeg iznenađenja obitelj je izvadila album pun uspomena koje su započele kad su se upoznali još u trećem razredu srednje škole.

Njihovo je vjenčanje bilo posebno jer kapelanu koji ih je vjenčao to je bilo jedino vjenčanje, a uz Editu i Zorana stajali su još jedni mladenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEVJEROJATNA TRANSFORMACIJA

Gabi i trenerica Sanja susrele su se na Hvaru: 'Da nisam progovorila, kaže da me ne bi prepoznala'

"Mi smo došli na vrijeme, a oni su zakasnili. Onda nas je župnik zamolio da se zajedno vjenčamo", rekla je Edita. 

U burnim ratnim godinama stigli su Katarina i Tomislav, zatim Nikolina. Obitelj je to koja je uvijek zajedno i skrbe jedni o drugima, samo što su sve dosad roditelji najviše skrbili o djeci. Prvi put u 25 godina bit će malo sami, što im je i uzbudljivo i zastrašujuće u isto vrijeme.

No, lakše će se ovaj i dalje zaljubljeni par opustiti kad znaju da imaju djecu kakvu bi svaki roditelj samo mogao poželjeti.

"Hvala našoj djeci koja su pisala djedici i hvala djedici ako postoji", rekla je Edita. 

Postoji i uz malu pomoć nas i Bravo putovanja poslat će bračni par na putovanje života, koje su strpljivo čekali punih 25 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAVNA ZAVRZLAMA

Čuva fotografije s bivšim, a potvrdila vezu s novim! No, sitnica dokazuje da Ema Luketin i Janko Janić nisu u dobrim odnosima

Play ponuda

Više s weba