Ostalo

Dječak svjetlećih očiju je izvanzemaljac?

Dječak s juga Kine ostavio je liječnike i znanstvenike bez riječi svojom mačjom sposobnosti. On savršeno jasno vidi u mraku i ima svjetleće oči, a u javnosti se počelo špekulirati kako je dijete zapravo hibrid čovjeka i izvanzemaljca.

S.K.
26.01.2012 13:43

Nong Yousui s juga Kine je u svemu običan dječak osim što u mrklom mraku vidi savršeno jasno kao da je dan.

Ta njegova sposobnost uzburkala je duhove u Kinii potaknula nagađanja kako je maleni dječak hibrid čovjeka i izvanzemaljca, takozvano zvjezdano dijete. Naime, mnogi već godinama vjeruju kako se 'mali zeleni' već desetljećima križaju s ljudskom vrstom kako bi stvorili novu super-generaciju živih bića.

Drugi su, pak, skloniji 'prizemnijoj' teoriji kako je Nong zapravo iznimno talentirano dijete nadnaravnih sposobnostiuvjetovanih evolucijom.

No, nakon što serodio, njegovim roditeljima nije na pamet pala ni jedna od ovih teorija, nego su mislili da su dobili bolesno dijete te su ga odnijeli u bolnicu na pregled.

"Kad sam ga kao bebu odveo na pregled, rekli su mi da će s njegovim vidom sve biti u redu i da će njegove oči s godinama prestati svijetliti i postati tamne boje, kao što su kod većine Kineza. Ali, to se nikad nije dogodilo", pojasnio je njegov otac.