Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'ČISTOG' DIJELA KOŽE VIŠE NEMA

Djedica istetovirao čitavo tijelo

Da su tetovaže apsolutni modni 'must have' već neko vrijeme nije nikakva tajna. Na njih se u pravilu odlučujemo u mladosti, no nikada nije kasno.

rtl.hr/ 20.7.2011. u 18:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na prvi pogled možda i djeluje kao prosječan šezdesetdevetogodišnjak, no Thomas Welles to nikako nije! On je – najistetoviraniji engleski djed!

Prvu tetovažu napravio je sam i to kada je imao samo jedanaest godina. Šest godina kasnije priuštio si je i prvu profesionalnu tetovažu, a od tada je njegova strast prema 'bolnom' crtanju samo rasla kao i zbunjeni pogledi prolaznika.

Uz tetovaže, velika ljubav umirovljenom vozaču kamiona, bila je i supruga Sandra. Umrla je prije sedam godina, a s tugom se borio na svoj jedinstveni način.

Ima četvero djece, devet unučadi i sedam praunučadi, a svako obiteljsko rođenje 'proslavio' je, a kako drugačije nego – tetovažom!

Silno ga je šarenilo proslavilo u rodnom Manchesteru, ali i šire, a Thomas se i svakodnevno trudi da baš svaka tetovaža bude vidljiva.

Jutro započinje brijanjem kako mu slučajno kosa ili brada ne bi prekrili iscrtanu glavu. Tužan je jer s tetoviranjem je za njega gotovo. 'Čistog' dijela kože na ovom 'hodajućem umjetničkom djelu' više - nema!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dostigla ga ruka pravde

Karma je brza - pokušao pobjeći i izazvao sudar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba