Play ponuda
Play ponuda
POČELA INVAZIJA

'Djedomrazomanija' je zahvatila cijeli svijet!

Čini se kako je 'djedomrazomanija' zahvatila cijeli svijet, pa i one krajeve gdje se Božić baš i ne slavi. Glavno je odjenuti odijelo Djeda Mraza i pričati, raditi, prodavati - bilo što! Ili jednostavno - zakrčiti promet...

RTL/ 12.12.2011. u 18:47
Play ponuda

Čuvajte se muškaraca koji glume Djeda Mraza jer je ovo vrijeme kad izlijeću iz ormara ravno na ulice. Invazija loše obučenih Djedova Mrazova je počela - i nema grada na planeti koji može biti siguran.

Ovaj filipinski prometni policajac i loša kopija Djeda Mraza i Michaela Jacksona u jednome, na ulicama Manile nalaze se posebnom misijom. Kad uhvate pravi plesni ritam, može ispisati i mahanjem polijepiti i trideset kazni u minuti.

Preko dvije tisuće seulskih djedica krenulo je u suludi maraton, koji je samo jedna od disciplina
Santa sport festivala, koji se nada postati većim od Olimpijskih igara.

Svatko se izgleda u ovo vrijeme nabijanjem kapice na glavu iz najvećeg čangrizavca može pretvoriti u glavnog veseljaka. Neka barem netko pokušava stvarno razveseliti jer u zadnje vrijeme ionako više gledamo što nam to Djed Mraz pokušava prodati i uvaliti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba